Jennifer Anistoni kahetsetuimat soengulugu oled sa ilmselt juba lugenud (Või saad seda teha SIIN), kuid neid on veel palju. Toome sinuni kümme, kes on avalikult oa soenguäpardusi tunnistanud ning paljastame, millise muutusega kiharates pole rahul olnud oma elus näiteks David Beckham ja Taylor Swift...

Ashley Benson

“Enim kahetsen juuste blondeerida laskmist, sest juuksur oli oskamatu ja kaotasin kõik oma juuksed! Saate “Pretty Little Liars” kolmandas hooajas saab mu õudsat soengut hästi näha.” - ajakirjale People.

Joe Jonas

“Mul olid kunagi pikad juuksed ja tahtsin, et need näeks välja nagu bändi Tokio Hotel ühel liikmel - ma ei tea miks. Tal olid imeilusad sirged juuksed nagu Jaapani multikates. Soengu tegemiseks kulus 20-30 minutit, et juuksed korralikult sirgeks saada. Ja see oli viimane kord, kui seda tegin!” - Reddit.

Taylor Swift

“Mu keskkoolipildid on lihtsalt kohutavad. Olin veendunud, et kannan elulõpuni peadligi punupatse ja kahjuks on need ka koolipiltidele jäädvustunud.” - ajakirjale Teen Vogue.

Jennifer Lawrence

“Lõikasin oma juuksed õlgadeni, kuid ajapikku kasvasid need üliimelikuks pikkuseks, mis nägi kohutav välja. Kandsin kogu aeg krunni ja lõpuks otsustasin juuksed tagasi lühikeseks lõigata - ma ei saanud lubada neil enam koledamaks minna!” - Yahoo!

Cameron Diaz

“Juuksur sai minu soovist “lõigake ainult natukene” ilmselt valesti aru ja lõikas mu juuksed peaaegu kõrvadeni. Ma hakkasin lihtsalt nutma. Lahkusin salongist nii haledana.” - saatele "The Tonight Show with Jay Leno".

David Beckham

“Peadligi punupatsid ehk cornrow’d olid ilmselt halb mõte. Ja seda ka ajaliselt - võistlesime parasjagu Lõuna-Aafrikas ning pidin ka Nelson Mandelaga kohtuma. Piinlik!” - saatele "The Graham Norton Show".

Lauren Conrad

“Minu suurim soenguviga on juuste lühikeseks lõikamine! Mu juuksed ei kasva - lõikasin need seitse aastat tagasi maha ja nad pole edasi kasvanud. Olen proovinud vitamiine, kõike. Nad lihtsalt ei kasva!” - ajakirjale People.

Katy Perry

“Ütleksin oma 15-aastasele minale, et see soeng on naeruväärne. Kuid ilmselt ütlen seda ka praegusele minale kümne aasta pärast: “miks sa käid ringi nagu elav värvipott?” - ET Canada.

Sarah Jessica Parker

“Pidin kord saate "Seks & linn” jaoks juuksed lühikeseks lõikama. See tuleb unustada ja sellest ei tohi enam kunagi rääkida!” - Yahoo Style.

Diane Kruger

“Ma ei olnud oma juukseid kuus kuud värvinud ja New Yorki tulles mõtlesin, et need näevad veidi kahvatud välja. Läksin siis poodi ja ostsin toote, mis pidi juuksed läikivamaks tegema, kuid see muutis mu pea hoopis mudapruuniks. Helistasin kõigile keda teadsin ja Serge Normant päästis mu. Pidin kolm korda salongis käima, et asi paraneks.” - ajakirjale Allure.