Kate Hudson

Näitlejal tuli rolli tarbeks oma firmamärgiks kujunenud blondid lainelised juuksed täiesti maha ajada. Ja tuleb välja, et Hudson suudab ka siilipea imehästi välja kanda! Soengut saab täies hiilguses imetleda filmis “Õde”, mis on kirjutatud ja lavastatud lauljatar Sia poolt.

 

Emilia Clarke

Kõik sarja “Troonide mäng” seitse hooaega on Emilia Clarke Daeneryse rolli kehastades kultuslikuks kujunenud soenguga parukat kandnud, kuid ilmselt armus lõpuks ka näitleja jumalikku Khaleesise niivõrd ära, et otsustas ka rollist väljas olles oma loomulikult brünetid kiharad plaatinablondide vastu vahetada. Tundub, et “Troonide mäng” on vallutamas ka ilumaailma.

 

Zoë Kravitz

Näitleja Zoë Kravitz lasi oma hiigelpikad blondid patsid maha lõigata ja endale hoopis poisipea tekitada. Algselt oli viimane plaatinablond, kuid aasta lõpuks olid kiharad juba mustaks võõbatud. Mis järgmiseks? Ootame huviga, sest Zoë suudab pea iga soengu vaevata välja kanda.

Paris Hilton

Jah, see on tõepoolest nii! Paris Hilton loobus oma põhilisest tunnusmärgist: Barbie-blondid juuksed. Staar värvis juuksed hoopiski brünetiks ja võib isegi öelda, et sellisena on Paris palju... pariisilikum. Kuid ärge muretsege - nüüdseks on naine jälle oma firmasoengus tagasi.

Jourdan Dunn

Supermodell Jourdan Dunn on tänu oma tööle paljude soengutega katsetada saanud, kuid pikkadele kiharatele oli ta vaatamata sellele truu päris kaua. Suvel otsustas Dunn juuksed äkitselt aga 90ndatelikult heledamaks värvida ja lohakaks poisipeaks lõigata. Meie oleme igatahes poolt!

Salma Hayek

Näitlejatarile mõeldes tuleb silmeette alati see üks: need tumedad kadestamisväärsed juuksed. 2017. aastal korraldas Hayek aga omamoodi soengumässu - kord astuti välja suhkruvatiroosa peaga, mis lõpuks küll parukaks osutus, kuid Cannes’is esitletud karamellikarva sirged kiharad olid päris, mis päris. See pilt näpus tasub nüüd küll juuksuri juurde joosta.

 

Rihanna

Lauljataril on kalduvus oma soengu-CVd nii tihti täiendada, et ka meie ei suuda enam sammu pidada. Kord on see Linda Evangelistalik poisipea, kord jälle kärtspunane alaseljani ulatuv surfarisoeng. Julgemaiks valikuks osutus see aasta aga karnevali jaoks türkiissiniseks värvitud pea. Nüüd, kui kõik vikerkaarevärvid läbi katsetatud on, jääb üle vaid oodata, millega staar järgmiseks hakkama saab.

Kristen Stewart

Näitleja üllatas aasta alguses julge valikuga juuksed siilipeaks ajada ja blondeerida. See soeng väljakasvanud juurtega turritamas näeb aga veel ägedam välja - juskui oleks Stewart mõne 90ndate poistebändi liige. Tõeline retrokas!

Jennifer Lopez

Ja Cherilikult puusi riivavate kiharate trend ongi ametlikult läbi! Ka JLo lasi oma juuksed šikilt õlgadeni lõigata.

Lady Gaga

Ka Gaga elab põhimõtte “juuksed kasvavad alati tagasi” järgi ja soengukatsetusi lendab igas ilmakaares. 2017. aastal keskendus staar aga värvikatsetustele: brünett, sinakasroheline ja meie lemmik: virsikutoon!

Loe Stiil.ee juuksehoroskoobist SIIT, milline Gagalik värv sulle sobiks või hoopis SIIT, milliseid soenguid elus katsetatutest kahetsevad staarid enim.