Praegusel ajal, mil tätoveeringud on moes rohkem kui kunagi varem, soovitakse tuntud naiste eeskujul aina enam end ehtida lõpliku festivali-looki saamiseks lisaks riietele ja jumestusele ka tätoveeringutega, ent mitte püsivatega. Nüüd on selleks ideaalne lahendus, mille ainsaks piiriks on kujutlusvõime.

Nimelt jõuab juunikuus müügile Rimmeli Ink Me tätoveeringukollektsioon, mis on festivalide ja pidude jaoks lausa loodud. Ajutine tätoveering on nagu ehe või meik, mille abil väljendada oma isikupärasust, loomingulisust, tõelist MINA. Rimmel ilusaadikud Cara Delevingne ja Rita Ora armastavad mõlemad nii oma püsitätoveeringuid kui ka Ink Me kollektsiooni toodete abil nende mängulist täiustamist. Vaata ja inspireeru allolevast galeriist ja kui need kaunistused liiast tunduvad, piilu Stiil.ee Instagrami, kus needsamad tooted minimalistlikumas koguses ka ise proovile panime!

Millised tooted on ajutiseks taskukohaseks kehakaunistuseks valikus?

Metalliktoonis kleebistätoveeringud...

on kuldse läikega kahepoolsed disainilehed, kust leiab nii musti kui kuldseid boho-festival-look stiilis kehakaunistusi. Tätoveeringuid on lihtne peale kanda ja need püsivad nahal kuni neli päeva. Pakis on tähekesi, sulgi ja asteekide sümboleid ning mehndi henna tätoveeringuid meenutavaid motiive.

Tempel-tätoveeringute...

valikus on neli populaarset festivalimärki: süda, kuu, täht ja teemant. Templeid on väga lihtne kasutada: ühe liigutusega saab kanda nahale kas ühe või lausa mitu sümbolit.

Silma- ja kehalainer...

aga viib lainerikasutamise täiesti uuele tasandile. Valikus on nii kuldne kui must toon. Laineri pintsel on väga peenike, et luua tõelist kehakunsti! Võib kasutada nii maalinguteks ku ika näiteks tempeltätoveeringute omavaheliseks ühendamiseks.

Ink Me musta ning kuldse keha- ja silmalaineri orienteeruv jaehind on 6,5€. Ink Me tempeltattoo täht/kuu/teemant/süda orienteeruv jaehind on 6,5€ Ink Me kuldse kleebistätoveeringu orienteeruv jaehind on 6,5€