Itaalia parim monobrändi jaekett Bottega Verde, mis toodab ja müüb looduslikest toorainetest valmistatud ilutooteid, on üle 40-aastase ajalooga looduskosmeetika kaubamärk. Enamike toodete aktiivsed komponendid pärinevad naturaalsetest ekstraktidest, palju tähelepanu ja hoolt on pühendatud vahemereliste essentside valikule, mis on alati olnud osa unikaalse ja viljaka maa, Itaalia, ajaloost, näiteks: oliivid, mesi, mandlid, punased viinamarjad. Viimatinimetatuid korjatakse ja pressitakse Palazzo Massaini keldrites Toscanas, kus asub Bottega Verde ajalooline kodu. Brändi olemus ja väärtused on inspireeritud peamisest, mis on Itaaliale omane: Itaalia hing, ilu, loominguline kirg, loodus ja kvaliteet.

Oma pika ajaloo jooksul on Bottega Verde tugevdanud Itaalia turul liidripositsiooni, mida on aidanud saavutada armastus looduse vastu ning ettevõttes parimate dermokosmeetiliste tehnoloogiate abil loodud tõhusad ilutooted. Toodete väljatöötamisega tegeleb Bottega Verde laboratooriumis kosmetoloogide meeskond, kes teeb koostööd Itaalia parimate ülikoolidega. Muljetavaldava edulooga Bottega Verde pidevalt täienevasvalikus on ligi 800 toodet. Brändi fookus on nahahooldusel, mille põhisortimenti kuuluvad nii näo- kui kehahooldustooted. Mitmekesisest valikust leiab ka juuksehooldus-, päikesekaitse- ja jumestustooteid.

Lisaks suurele populaarsusele on Bottega Verdet tunnustatud Itaalia parima jaemüüja tiitliga ravimtaimekaupluste kategoorias. Igal aastal hindavad enam kui 100 000 Itaalia tarbijat suurimate jaemüügikettide kõiki aspekte ning Bottega Verde on võitjaks tunnistatud tänu toodete heale hinna ja kvaliteedi suhtele, kommunikatsioonile, teenindusele ning töötajate oskustele ja sõbralikkusele. Lisaks laiale tuntusele Itaalias pakub Bottega Verde loomuliku ilu väärtusi ka rahvusvahelisel turul, olles nüüdseks esindatud enam kui 30 riigis neljal mandril. Ettevõtte eesmärk on olla parim Itaalia looduskosmeetika tootesari maailmas.

Eesti ja Baltikumi ainus Bottega Verde kauplus asub Ülemiste keskuse esimesel korrusel.