Nagu aruteludest selgub, on suurim mure naistel õlidega: kellele ei sobi kookos/oliiviõli ei kehale, näole ega juustele, kellel ei sobib aga riitsinusõli, mis teiste andmeil ripsmekasvu väidetavalt vohama paneb. Küll teeb õli hoopis kuivemaks, küll jätab liiga õlised kiharad või naha.

Palju vaieldakse ka selle üle, et ehk on need, kellele õli juustele ei sobinud, hoopis valesti ning liiga vähe seejärel pead pesnud ning manitsetakse ka silmas pidama, et näole kookosõli kandes tuleks seda teha tingimata niiskele nahale. Aga on ka neid, kes teavad, et õlisest tundest saab lahti hoopis pead nõudepesuvahendiga pestes. (Ei soovita proovida!)

Halbadest ilunippidest mainitakse veel ära ka näiteks punnile küüslaugu määrimine, mille järel oli järgmisel hommikul kordades suurem ja hullem ärritunud punn näos ja seda muidugi Murphylikult töövestluse päeval.

Samas foorumis leiab õnneks ka arutelu sobivate ilunippide teemal, millest üks asjalikumaid annab lausa mitu soovitust, mida ehk proovida tasub:

* Kui teen lokke lokitangidega, siis keeran need ümber sõrme ja panen juuksenõelaga kinni, nii kõik lokid seniks kuni meiki teen. Nii püsivad minu pikkades juustes lokid kauem ja on sellised puhtama struktuuriga.

* Enne meikimist, kui lähen peole, koorin nägu alati eelnevalt, siis püsib meik kauem. Keha koorin kas suhkur+oliiviõli või kohv+oliiviõli – keha jääb pehme ning kreemitada pole vaja.

* Kui silmad on väsinud panen silmatilku ning heledat lauvärvi ninapoolsesse silmanurka – teeb pilgu erksamaks.

* Jumestuskreemi kannan kõigepealt sortsu käele – mitte otse tilkadena näole või pintslile – ning võtan pintsliga sealt (kreemi läheb vähem).

* Kuivšampooni kannan puhastele juustele juurtele – juuksed püsivad kauem puhtad (mitte vastupidi, juba mustadele juustele – minule see nii üldse ei mõju).

* Kui juuksed on mustad ja pole aega pesta, siis tupeerin natuke ja lükkan seitli teisele poole – petab ära natukeseks.

Millised on parimad ja halvimad ilunipid, mis sulle vastavalt kas sobivad või mitte? Anna teada kommentaarides!