Mirren tunnistas Telegraphile, et ta hakkas oma kulmudele rohkem rõhku panema alles pärast kuningannana Elizabeth II rolli mängimist filmis "The Queen". Kui talle tehti rolli jaoks jumestust, leidis ta, et see on päris huvitav välimus. “Mul oli kõrini sellest, et mul ei ole kulmusid ollagi ja peale seda, kui mu sõbranna lasi endale kulmud tätoveerida, arvasin ma, et need näevad suurepärased välja.”

Mirrenil on ka tegelikult üks tätoveering veel, mille ta tegi 70ndatel purjus peaga Minnesotas. Sellest ajast kaunistab tema kätt kahest ristuvast V-tähest koosnev kujutis, mis tähendab “armastan sinu naabrit”. Sellel ajal, kui Mirren selle endale teha lasi, olid tätoveeringud ainult vangidel ja meremeestel ning  tätoveeringu tegemine tundus tema jaoks üks väga hull ning mässumeelne idee, mida ta ei kahetse enda sõnul absoluutselt.

Nüüd, kui enda naha tindiga katmine on muutunud tavaliseks asjaks, ütleb Mirren, et ta on pettunud ja šokeeritud, sest tätoveerimine on nii mainstream ning see on tema jaoks vastuvõetamatu.

Microbladingust veidi

2015. aastal Inglismaal tehtud uuringus selgus, et keskmiselt kulub igal naisel umbes 200 inglise naela kulmude korrashoidmise peale aastas. Erinevad kulmudetätoveerimise tehnikad, sealhulgas ka Microblading, maksavad samuti umbes nii palju. Ainus vahe on see, et naine raiskab ühe korraga selle raha ja ülejäänud aasta-kaks saab elada mugavalt, samas kui teised pidevalt uusi pliiatseid-geele-puudreid jahivad.

Microblading pärineb Aasiast ning tähendab, et kulmud modelleeritakse spetsiaalse pisikese tera abil, mis koosneb 10-20st pisikesest nõelast. Selle abil viiakse värvipigment naha pindmistesse kihtidesse, mitte väga sügavale, joonistades karvamoodi joonekesi. On aga eriti tähtis, et selle kasuks otsustades hoolikalt tegijat valiksid ning algajale alati kogenud spetsialisti eelistaksid ning tagasisidet tema tööde kohta otsiksid enne aja broneerimist, sest tehniku liigne agarus võib olla ka ogarus ning liiga sügavad haavad kulmude asemel armid sulle tuua!