“Kõige suurem viga, mis naised teevad, on ülemeikimine,” räägib Hughes. “Naised miskipärast arvavad, et nad peavad seda tegema, kuid minu arvates teeb see naise vanemaks, eriti kui tegu on päevameigiga,” räägib ta Daily Mailile "vähem on rohkem" jumestamisest.

Piisab vaid kolmest tootest

Selle asemel, et enda nägu erinevate toodetega üle kuhjata, soovitab meikar oma igapäevase meigitoodete kuhja vähendada ainult kolmele tootele.
“Kõige rohkem meeldib mulle põsepuna kasutada õrnalt ka silmalaugudel, ükskõik, millist tooni põsepuna sul on.” Selleks piisab kui silmalau liikuvale osale vaid kerge jooneke näpuga tõmmata ning tupsutades ühtlaseks see kerge vaevaga hajutada.

Huultel võid kasutada mis tahes õrna roosakat tooni, mis paneb su näo igal juhul särama, olenemata vanusest. Soovi korral võid lisada natukene silmade väljajoonistamiseks ka ripsmetušši, ent seda ei pea olema ülemäära mitmekihiliselt ja kunstliku efektiga.

Kui soovid lisada natuke rohkem meigitud look'i, siis soovitab meikar päikesepuudrit panna näo väliskülgedele, kaelale ja rinnale, et nahk särav ning ühtlasem näiks.

Nii et jah, et mitte jumestuskihtidega vanust lisada, piisab igapäevaselt sellest, kui su meigikotis on põsepuna, mida kasutada ka laugudel, roosakas huuleläige/pulk, (mida samuti põsel või laul soovi korral kasutada tegelikult saad) ning ripsmetušš.

Ära karda kasutada oma sõrmi!

Kui sa ei soovi jumestuskreemi oma meigitoodete hulgast välja jätta, ning soovitatud kolmega piirduda, siis tea, võid seda vabalt peale kanda sõrmede abil. Beautyblenderid on küll toredad asjad, aga nende kasutamist peab igal juhul harjutama, et mitte üleliia jumestuskreemi oma nahale kanda, rõhutab jumestaja, et eriti valgemal ajal päikeseliste ilmadega näib paks kiht eriti ebaloomulik.

“Oma sõrmedega jumestuskreemi peale kandes tunnetad sa täpselt, mis su näol toimub ja samuti pääsed lihtsalt ligi ka silmade ümber väiksematele aladele mugavalt. Alati on parem panna jumestuskreemi vähem kui üleliia,” sõnas Hughes.

Väldi liiga jõulisi kulme

Meikar soovitab kulmude tätoveerimise jätta vanemasse ikka, sest kui sa lased seda teha liiga noorelt, võib see valmistada probleeme vanemas eas. Lisaks võtab see vähemaks mänguvõimalusi pikaks ajaks.

“Kui su kulmukarvad on pehmed, on sul võimalik kulmupliiatsiga ise oma kulmukuju igapäevaselt muuta. Sa saad ise tasakaalustada seda, kui tugevalt soovid vastaval päeval kulme rõhutada ning sobitada kergemini meeleolude ja riietuse ning juuksevärvigagi, seda muutes” annab meikar nõu, et püsivamad lahendused võiksid jääda vanemasse ikka, kui kujunenumad arusaamad ilust.

Lisaks selgitab ta, et kui igas hinnaklassis huulepulkade ja ripsmetuššidega võib eksperimenteerida, siis jumestuskreem ja puuder on asjad, millesse tasub enam investeerida. "Nahk on hingav organism, nii et ära sellelt tagasi hoia," räägib ta, et sageli võivad soodsamad liiga ebaühtlased ja paksu ebaloomuliku kihina jääda, tehes su hingamist igatsevale nahale selle all ka karuteene.

Allikas: Daily Mail