Inglot Cosmetics (Tallinnas Rotermanni 18) on lisaks staaride lemmikuks olemisele ka maailma suurimate moeshowde ilupartner, mille profitoodetega valmivad jumestused nii Broadway lavastustele, kui ka New Yorgi, Madridi, Londoni ja Pariisi moenädalate tarbeks.

“Kollektsioon, mille lõime, on minu lemmiktoodetest ja värvidest koosnev. Selles on kõike: ripsmetušše, huulepulki, kunstripsmeid, põsepunasid, lauvärve ning otseloomulikult päikesepuudreid!" sõnas Lopez 70 erinevast tootest koosnevast kollektsioonist rääkides. “Ma arvan, et unikaalne on ka meie Freedom System Palette, mis annab võimaluse luua enda unistustekooslus toodete ja värvidega, mida vajad. Enam ei pea sa ostma 5 värvist koosnevat palettil, et saada sealt endale see üks toon, mida tegelikult tahad," on ta uhke valikurohkuse üle. Kokku on erinevaid kombineerimisvõimalusi erinevate toodete vahel lausa 300 000!

Selge on aga see, et ükskõik kui hea on kosmeetikatoode, on tähtis ka selle peale kandmise tehnika. Vaatasime, milliseid nippe J Lo lemmikmeikaril Mary Phillipsil jagada ka on:

1. Niisuta oma nahka  ALATI

Nahk peab olema alati niisutatud, kõige halvem on kanda meiki peale nahale, mis on kuiv ja hoolitsemata. Võta alati aega, et oma nahk jumestuseks ette valmistada. Selleks niisuta oma nahka meelepärase aluskreemiga ja ringjate liigutustega aja „veri keema“.

2. Soojenda oma meigitooted üles

Kui teed ettevalmistusi, et endale flawless look teha, hoolitse ka oma toodete eest. Selleks võta lihtsalt jumestuskreem kahe käe vahele ja jaga sellele rullides veidi soojust. Vedelat ja segunenud pigmentidega kosmeetikat on peale kanda palju lihtsam ja see imendub palju kiiremini kui tootel on õige temperatuur. "Võrdle seda ettevalmistusega, mida sa teed siis kui hakkad midagi küpsetama,“ ütleb Mary Phillips.

3. Ära karda kasutada lisasid

„Jennifer on õnnistatud loomulike ilusate ja pikkade ripsmetega“, ütleb Phillips, „kuid kunstripsmed are a must!“ Ole julge ja tõsta oma silmad esile omale meelepäraste kunstripsmetega või üksikute lehvikutega silmanurgas. Alati alusta ripsmete pealekandmist silma välispoolest.