Ilusaim hetk elus?
Arvan, et need on need hetked, kus sa tunned, et sul on täielik hingerahu. Hingad sügavalt ohates välja suure kergendusega ja on niivõrd hea olla! See võib juhtuda ka siis, kui oled näiteks koduvoodis hommikul öösärgis. Neid hetki võiks rohkem olla.

Millal kõige ilusamalt tunned end?
Kui on seljas kauni naiseliku joonega kleit, ilus meik ja kaunis soeng proffide poolt, siis on täiusliku naise tunne! Viimati meeldis kuldne ja sätendav diiva-outfit Eesti Muusikaauhindade galal, kus sain väga palju komplimente nii kohapeal kui fännidelt.

Parim kompliment, mis sulle tehtud on?
Seda juhtub tegelikult päris tihti, kui mulle öeldakse, et ma näen päris elus palju kenam välja kui pildil või teleris. See on mulle enimöeldud kompliment läbi aastate.

Ilutoode, milleta sa uksest ei välju, on:
Huuleläige.

Maailma parim lõhn on?
Hetkel meeldib roosa Chanel Chance.

Staar, kelle stiili/ilu imetled, on?
Mulle meeldb väga Beyoncé. Just see, et ta on välimuselt naiselik ja kurvikas, ning ta on selle üle uhke, samal ajal kui kõik teised Hollywoodi staarid on nagu kriipsujukud. Minu jaoks on ta naine, kes julgeb olla naine selle kõige paremas tähenduses!

Kui pean end kahe minutiga esinduslikuks saama, siis ma…
Kasutan kuivšampooni juustele, minimaalselt jumestuskreemi ja raamin kulmujoone. Kui veel aega jääb, siis lisan kerge läike huulele. Kuna juba aastaid kannan ripsmepikendusi, mis esinejana on ülimalt mugav ja praktiline on, siis silmadele rõhku panema ei pea.

Sinu vannitoakapis on enim…
Näopuhastusvahendeid. Mul on väga paljude firmade tooteid: piimad, toonikud, mitsellaarveed jne. Kasutan neid vaheldumisi, et näonahal oleks ka vaheldust, sest minu nägu on nagu juuksed, kus sama toodet pikalt kasutades, ei saa head efekti.

Viimane positiivne ilutoode, mille hankisid?
Näiteks üks väga soodne kosmeetikafirma Bell, millel on väga head huulevärvid. Kauapüsivad ja hea konsistentsiga.

Ilutegija, keda tahaksid kiita, on…
Minumeelest on hästi äge ilutegija Eestis Meelis Kirk, kes mehena on suutnud korralikult laineid lüüa ja naisi läbi aastate kauniks teinud. Lisaks avas nüüd ka enda meigikooli. Väga vahva!

Kas kasutaksid kunagi ilukirurgi abi? Milles?
Hetkel ei näe selleks vajadust. Ei oska arvata, mis plaanid on siis kui 40ndad-50ndad terendavad. Maailm areneb, võimalused samuti - seda ei oska öelda täna, kas kasutaksin või mitte. Mis puudutab aga teisi, kes seda kasutavad, siis olen üsna tolerantne - kõige olulisem on inimese heaolu ja see, et ta ennast oma nahas hästi tunneks.

On sul lemmik-spaa? Milline ja miks?
Mulle spaad väga meeldivad! Lemmik spaad ei ole, aga mulle meeldb neis käia pigem nädala alguses, kui on vähem inimesi, siis saad seal oluliselt rohkem nautida ja tõesti lõõgastuda.

Sinu 3 ilunõuannet
1. Niisuta nägu, kui tahad, et meik ja nägu oleks alati värske!
2. Leia endale sobivad tooted, katseta, proovi ja võta aega selle jaoks. Poed annavad ka väikseid testreid kaasa, et saaksid kodustes tingimustes tooteid proovida. Kuna erinevaid tooteid on müügil tuhandeid, siis tasub sellesse veidi süveneda, mis just Sulle parim on, kuna kasutades oma nahale sobivaid õigeid tooteid, näed juba tänu sellele oluliselt kenam ning noorem välja, võrreldes nendega, kes sellega tegeleda ei viitsi!
3. Ära võrdle ennast kogu aeg teistega, vaid püüa leida oma stiil, nii meigis kui riietuses. Unikaalsus on just see, mis teeb naise kihvtiks. Miks peaks kasutama alati musta ripsmetušši, kui võiks kasutada ka näiteks lillaka varjundiga või miks peaks olema silmajoon alati klassikaline, kui võiks olla hoopis põnevam roheka-hallika tooniga. Leia oma stiil!