Ilusaim hetk elus: poeg Otto sünd.

Millal kõige ilusamalt tunned/tundsid end?

KUMUs 2013. aasta kevadel, kui esitasin Kristjan Randalu ja keelpillikvartett Prezioso saatel oma muusikalist monoetendust "Viimane Monogaamlane," seljas Liisi Eesmaa loodud kimono ja jalge all kunstnik Jaana Jürise kavandi põhjal minu isa ehitatud lava. See oli kõige rohkem läbi tunnetatud projekt minu elus ja seepärast ka kõige erilisem.

Üldiselt tunnen ennast ilusasti siis, kui olen ka lihtsalt keskmisest rohkem vaeva näinud, et välja minna, seljas mõni hästi istuv kleit ja kontsakingad. Aga üldiselt eelistan ringi liikuda suhteliselt tagasihoidlikult, kui mitte öelda nähtamatult.

Parim kompliment, mis sulle tehtud on?

Tunnen end alati eriliselt, kui mu kooli lapsed peale tundi mulle käed ümber panevad ja ütlevad, et "õpetaja Hanna-Liina, te olete nii ilus!" Tavaliselt neil hetkedel tundun ma endale kui tühjaks pigistatud sidrun, nii et ma eeldan, et nad räägivad sisemisest ilust.

Elulises plaanis on kõige erilisem tunne siis, kui keegi ütleb, et imetleb mind Otto emana ja et ma olen kellelegi inspiratsiooniks oma laste kasvatamisel. Sest ilmselgelt olen ma suhteliselt kaugel ideaalsest emast.

Parim ilunõu, mida oled saanud ja kellelt?

Väiksena kordas ema mulle ikka ja jälle, et ma käiksin jalad väljapoole. Väike varvas pidi puutuma maad.

Ilutoode, milleta uksest ei välju?

Vabalt võin väljuda ilma ilutoodeteta. Tavaliselt nii ongi.

Maailma parim lõhn?

Top 3:
Otto lõhn.
Looduse lõhn - kulupõletamine, suvine asfalt peale vihmasadu, samblalõhn.
Parfüümidest armastan Fragonardi Belle Cherie'd.

Staar, kelle stiili/ilu imetled, on: Audrey Hepburn

Kui pead end kahe minutiga esinduslikuks saama, siis?

Kasutan oma kõige lemmikumat Guerlain'i Météorites Baby Glow'd ja värvin ripsmed. Kui pool minutit veel aega, siis lisan MACi Lazy Lullaby värvi huulepulka.

Sinu vannitoakapis on enim…

Arvatavasti vatitikkusid.

Viimane positiivne ilutoode, mille hankisid oli…

Eestimaise brändi HOIA sidrunheina kehavaht. Nii mõnus!

Ilutegija, keda tahaksid kiita?

Meigikunstnik Ellen Walge ja stilist Liis Plato (Kes on mõlemad ka Anne & Stiili fotoseeria look'ide taga - toim.). Võin lasta neil silmad kinni ennast Oscari gala jaoks ilusaks teha ja olla kindel, et nad mind alt ei vea. Elleni käe alt tulles tunnen ennast alati nagu mina ise, ainult värskem ja säravam ning isegi kui Liis toob mulle midagi oma vanaema kapist, on tulemus lõppkokkuvõttes moodne ja äge.

Kas kasutaksid kunagi ilukirurgi abi? Milles?

Tegelikkuses olen üks kord kasutanud. Mul oli üks häiriv lõhenenud veresoon nina peal ja ilukirurgil läks täpselt 5 minutit, et see eemaldada.
Arvan, et kui midagi tõsiselt igapäevaselt segab, siis tasub midagi ette võtta, aga esialgu isiklikult ma järgmist külastust ette ei näe.

Millist ilutoodet või –katsetust sa kunagi enda peal ei teeks? 

Arvan, et ajan läbi ilma erinevate kunstlisadeta - küüned, ripsmed, rinnad, huuled jne. Esiteks ma tunduks endale äärmiselt naljakana neid kandes ja teiseks mul ei ole piisavalt kannatlikkust, et neid hooldada. Mul on juba raskusi juuksuriaja kokku leppimisega.

Milline on veidraim asi/iluaps, mida hea välimuse nimel teinud oled?

Kunagi teismelisena lasin endale keemilised lokid juukseotstesse teha ja veidi hiljem lasin teha paksud heledad triibud. Ei ole kindel, kas need otsused ennast õigustasid, kuid omal ajal olid ehk omal kohal. Samuti proovisin mõni aeg tagasi moodsat maasikablondi juuksevärvi, kuid igapäevaselt ennast seda värvi juustega hästi ei tundnud.

Sinu Iluretsept: millised on 3 kõige vajalikumat toodet või tegevust sinu ilurutiinis?
Õhtune näopuhastus - piisab tegelikult ka ainult seebist ja veest, kui midagi muud käepärast pole võtta.

Deodorandi kasutamine.

Baby Glow.

Mis sulle enda välimuse juures enim meeldib? Joonista see, palun.

Pikemalt loe toimeka kaunitari elust värskest Anne & Stiili märtsinumbrist või digi.annestiil.ee