Palusime Trinul täita Iluankeedi, et uurida, kuidas reageerib ülitegus naine kiirel hetkel, kui vaja kauniks saada, millised on tema lemmikuimad värsked ilutooted ning ühtlasi saime teada sellegi, millise kodumasinaga (!!!) ta oma juukseid nooruses kaunimaks saada püüdis!

Ilusaim hetk elus?
Lapsepõlvest soe suvepäev Saaremaal mere ääres perega. Puhas, igasugusest muust mürast veel rikkumata, õnnehetk, mille juurde ka täisealisena vahel mõtetes tagasi pöördun. Täiskasvanueast kindlasti mõlema lapse sünnihetked. Need on kirjeldamatud.

Ja veel, meenutan igal õhtul enne uinumist möödunud päevast neid hetki, mis olid ilusad ja erilised ja oleksid väärt pikemalt mäletamist.

Kõige ilusamalt tundsin/tunnen end...
Oma lastega tunnen end alati ilusaimana, harmoonias nii sisemiselt kui väliselt.

Parim kompliment, mis sulle tehtud on?
“Emme, Sa oled niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (ja veel umbes sada iii-d siia otsa) ilus!”
“Emme, Sa teed mu hingele pai.”

Parim ilunõu, mida oled saanud ja kellelt?
♥Puhas on alati ilus, ükskõik millises eas.
♥Tarkus on alati ilus.

Hea on nipp ka ühelt Eesti parimalt grimmikunstnikult Tiina Leesikult: Selleks , et vältida punaseid hambaid, peale huulepulga peale kandmist, aja suu torru, pane nimetissõrm suhu ja tõmba sõrm läbi huulte. Kõik üleliigne huulevärv jääb sõrme külge ja ei ole vaja karta, et Su naeratus punaselaiguline oleks. Toimib 100%!

Ilutoode, milleta uksest ei välju?
Ei olegi sellist. Kõige mõnusam on minna liigsete asjadeta. Inimestega.

Maailma parim lõhn?
Ma olen tõeline lõhnagurmaan!

Maailma parim lõhn on oma beebi lõhn. Seda ei ületa miski. Selles on niisugune kogus õnnehormoone ja unikaalseid, ainult emale tajutavaid komponente ning nüansse... Ma nimetan seda naljaga pooleks piima-kaka-uimaks. Pelgalt sellele mõtlemisest sellele läheb olemine helgemaks.

Kindlasti looduse lõhnad. Alati, igal aastaajal omad. Kevadel sirelite ja värskelt niidetud muru lõhn. Suvel metsmaasikate lõhn ja päikese lõhn päevitunud nahal. Sügisel kergelt mädanenud vihmaste lehtede lõhn. Talvel värskelt sadanud lume lõhn.

Varahommikuse mere lõhn Saaremaal.
Ehtsas võis praetava värske küüslaugu lõhn.

Parfüümidest rääkides, ma üldiselt ei armasta lillelisi ja magusaid toone. Olen pigem tumedate, suitsuste, mõrkjate parfüümide austaja. Pikaajaline lemmik on Chaneli butiiklõhn “Sycomore”. Hiljuti avastasin enda jaoks Frederic Malle “Portrait of a Lady”.

Staar, kelle stiili/ilu imetlen, on:
Õnnelik, arukas ja oma olemusega harmoonias inimene on alati ilus ja kiirgab seda endast väljapoole, olenemata sellest, kas ta on staar või ei. Sellist sära on iga kord südantsoojendav, huvitav ja hea vaadata.

Oma välimuselt ja olemuselt on minu jaoks põnevad näiteks Cate Blanchett. Judi Dench. Natalie Portman. Tilda Swinton.

Eestist näiteks Ülle Kaljuste, Lili Milani, Mai Palling, Eda-Ines Etti, Merle Palmiste, Jana Hallas, Hanna Martinson, Liis Lemsalu, Eeva Esse... kui
nimetada vaid mõned.

Mu oma ema ka kindlasti.

Kui pean end kahe minutiga esinduslikuks saama, siis ma…
Väikelaste emana on mul see vägagi tuttav teema. Kiire kahe minuti meigi aluseks on eelnevalt puhas nahk, hea kerge BB kreem ja punane huulepulk.

Avastasin hiljuti uue ägeda ja loodusliku meigibrändi Lily ja Lolo ning armastan seda juba nime tõttu: mu lapsed on Lillemor ja Lorelei, kelle hüüdnimed on Lill ja Lolo, nii et armusin sellesse brändi kohe.

Samas ei ole mul kunagi probleemi ka ilma meigita välja minna.

Minu vannitoakapis on enim…
Hetkel erinevaid beebitooteid. Ja siis terve üks riiul NVByK imelisi ehteid!

Viimane positiivne ilutoode, mille hankisin oli…
Neid on lausa kolm. Kõik jõudsid minuni kas mu heade jumestuskunstnike soovitusel või heade koostööpartnerite kaudu.
1. PIXI Glow Tonic – mõnus sära andev toonik, mis on kergelt kooriva toimega. Õhtuse näopuhastuse järel ärkad hommikul eriti klaari näoga.
2. URBAN DECAY All Nighter makeup setting spray – täiesti asendamatu toode, kui on vaja, et pikkadel päevadel meik kasvõi 24h perfektsena püsiks.
3. KARAJA Night & Day 24h Mascara – väga mõnus ripsmetušš, millega nn”pandasilmad” on välistatud. Püsib hästi. Tuleb maha sooja veega.

Ilutegija, keda tahaksin kiita on…
Absoluutsed professionaalid ja ilutegijad jumestuskunstnikud, kelle käe alla võin kinnisilmi istuda ja tulemus on igal korral ülihea: Kelli Neitsov, Grete Lill, Kaia Triisa, Mammu, Marre Naissoo.

Juuste lõikusel, värvimisel, soengusse seadmisel võib alati usaldada Krista Adratit, Karel Oja.
Ja muidugi absoluutselt kogu mu näosaate grimmitiim – kõik need kuus hooaega!

Kas kasutaksid kunagi ilukirurgi abi? Milles?
Lasin just ühe sünnimärgi eemaldada.

Millist ilutoodet või –katsetust sa kunagi enda peal ei teeks?
Näosaate etteastete puhul olen näinud, mida kõike võib vaja olla teha ühe etteaste juures. Seega ei julge ma siinkohal küll öelda, et on mingit asja, mida ma mitte kunagi oma elus proovima ei pea.

Milline on veidraim asi/iluaps, mida hea välimuse nimel teinud oled?
Mul on loomulikult megalokkis ja karm juus. Nooruses püüdsin oma juukseid sirgendada triikrauaga – brrrrrrr big-big-big-fail. No ja järgmiseks püüdsin lokkis juustesse tukaga paažisoengut teha. Täpselt 3 minutit peale juuksurist väljumist hakkas vihma sadama ja imeline sirgendatud soeng oli paari hetkega krussis. Nägin välja midagi Tina Turneri vana paruka ja elektrit saanud kodutu kassi vahepealset.

Sinu Iluretsept: millised on 3 kõige vajalikumat toodet või tegevust sinu ilurutiinis?
1. Värske õhk.

2. Puhas vesi.

3. Puhas toitumine sisetunde järgi (kuula oma keha!).

Ning võimalikult palju viibida ja liikuda looduses ja värskes õhus. Ärkan hommikuti väga-väga vara – paljude jaoks ilmselt veel öösel. Iga hommikut alustan jääkülma veega kastmisega (NB! Ei kuivata, vaid lasen veel kuivada nahal ise.) ning avatud aknast pean saama vähemalt kolm sügavat sõõmu värsket ööõhku. Ja hommikusöök – päeva tähtsaim toidukord. Söön esimese hommikusöögi tihtipeale varahommikuti üksi. Teise hommikusöögi aga juba koos perega.

Mis sulle enda välimuse juures enim meeldib? Joonista, palun.


Muide, ajakirja Anne & Stiil värskes numbris räägib Triin Luhats artiklis "Üldse ei viitsi!" põhjalikult laiskusest ja viitsimisest! Põnev lugemine!Vaata 
digi.annestiil.ee