Nii nagu Keira Knightley, armastad ka sina välja mängida oma sära. On üsna kindel, et Jäär rõhutab põsesarnasid ning toob särava lauvärvi ja laineriga esile oma silmade ilu. Laugude viimistlemisele pöörab ta erilist tähelepanu ja need näevad alati värsked välja. Kuid see kõik ei tee Jäärast sugugi kõrgklassi “olevust” – pigem on ta naine, kellele meeldib reaalses maailmas reaalsete inimestega suhelda. Peegli ees ta väga palju aega ei viida.

Sõnn – looduslikud värvitoonid (20. aprill – 20. mai)

Sõnn armastab sooje ja naturaalseid värve, et rõhutada oma sisemist tundlikkust. Nii nagu Jessica Albale, meeldivad kõikidele Sõnnidele roosad, beežid ja pruunid toonid, mis rõhutavad nende loomulikkust.
Kuna rahasse suhtub ta suhteliselt hoolimatult, paneb Sõnn kosmeetikat ostes oma rahakotile sageli üsna suure põntsu. Kosmeetika kasutamisel on nad aga metoodilised ning võivad hommikustele iluprotseduuridele kulutada terve igaviku...

Kaksikud – väljalülitumine (21. mai – 20. juuni)

Kaksikutele meeldib oma ilule pisut sära lisada. Kuna neil on kogu aeg kiire, võivad nad ennast täiesti vabalt meikida ka rongis, tööle sõites. Õhtul koju saabudes on Kaksikud aga täiesti teistsugused inimesed, võrreldes sellega, kes nad hommikul kodust väljudes olid. Nad pole ühele kindlale brändile lojaalsed, pigem katsetavad mitmeid erinevaid.

Vähk – esiletoomine (21. juuni – 22. juuli)

Selena Gomezile ja kõikidele teistelegi Vähkidele meeldib rõhutada oma ilu valguse ja säraga. Nad valivad kergelt virvendavad toonid, mis tekitavad näole lummava kuuvalguse kuma.
Vähi kosmeetikavalik ei ole eriti uhke, pigem tagasihoidlik. Ekstravagantsetele toodetele ta raha ei kuluta, küll aga peab lugu neist, mis tema emal ajast aega käepärast on olnud. Samuti meeldib talle kodus tualettlaua ääres istuda ja näole toitvaid-niisutavaid kreeme kanda.

Lõvi – lakana lehvivad juuksed (23. juuli – 22. august)

Lõvidel, nagu Jennifer Lopezil, on üks iluprioriteet, milleks on juuksed. Tema juuksed peavad samamoodi kiirgama nagu lõvi lakk päikesepaistes. Juuksed on Lõvi kroonijuveel, nende eest hoolitsemiseks kasutab ta vaid parimaid vahendeid, parimat juuksurit ja parimat salongi. Ja hoidku alt see inimene, kes talle halvasti sobiva juukselõikuse teeb! Hea lõikus aga muudab Lõvi justkui täiesti uueks inimeseks.
Pole vahet, kas nende soeng on lühike või pikk, see kannab tähtsuse oreooli ja omab lausa omaette aurat.

Neitsi – looduslik kosmeetika (23. august – 22. september)

Cameron Diaz teeb kõike, mis tema nahale hästi mõjub. Ja ta pole mitte ainus selline Neitsi. Neitsi peab teadma, et kosmeetikatoodete valmistamiseks pole kasutatud julmi meetodeid, et loomade õigused on kaitstud, tooted ökod ega sisalda hunnikut kemikaale. Oma kosmeetika ostavad nad kohalikust mahepoest, kui seal müüdav kaup nende seatud kõrgetele standarditele vastab. Vastasel juhul valmistavad nad oma ilutooted ise, otse koduses köögis.
Kuid Neitsile tasub siiski meelde tuletada, et väga hulluks ei maksa ka asjaga minna. Seda enam, et sageli pole nad kodust välja minnes oma välimusega lõplikult rahul...

Kaalud – ilus pakend (23. september – 22. oktoober)

Kaalude arvates peitub ilu pakendis, talle meeldivad kaunites karpides riiulitesse laotud kosmeetikatooted. Kim Kardashian on hea näide.
Kaaludele meeldib ka igal hooajal erinevaid parfüüme kasutada. Meikimisele pühendab ta suhteliselt palju aega, eriti kui ees on romantiline õhtu. Kosmeetikatooted paigutab ta kodus riiulile värvide järgi – nii on tal vahenditest parim ülevaade.

Skorpion – tumedad toonid (23. oktoober – 21. november)

Emma Stone armastab tumedat huulepulka ja põhjusega. Skorpionidest naised on sügavalt ja müstiliselt kaasakiskuva loomusega. Neile sobivad sügisvärvid, veinipunane ja kastanipruun. Nende parfüüm täidab ruumi vastupandamatu eksootikaga.
Skorpion teab, et tema naiselik loomus tahab särada ning seetõttu valib ta dramaatikat rõhutavaid tooteid. Samas arvestab Skorpion igapäevast valikut tehes inimestega, kellega päeva jooksul kohtub ning olukordadega, kuhu satub.

Ambur – alati teel (22. november – 21. detsember)

Amburi rutiiniks on end kohandada sellega, et tema elustiil on väga liikuv. Huulepalsam ja niisutav kreem on tal alati kotis, leevendamaks naha kuivamist ja lennuväsimust. Kõik tema kosmeetikatooted peavad olema väikestes reisipakendites ja kiirelt suletavad kilekotid alati käepärast – et oleks võimaik vajadusel kohe lennukisse hüpata.

Kaljukits – luksus (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaljukitsed armastavad kvaliteetseid ja luksuslikke kosmeetikatooteid, eriti seetõttu, et paljudel neist on tundlik nahk. Ta ei muretse, et nii käitudes on krediitkaardi limiit varsti kasutatud – staatuse tõstmiseks on see talle vajalik. Kosmeetiku juures käivad nad loomulikult linna parimas salongis ning kannavad viimase moe järgi disainitud ja kalleid rõivaid.
Kaljukitse ilurutiin on väga organiseeritud, mõnikord sarnaneb kogu see planeerimine lausa teadusele.

Veevalaja – ei karda uut (20. jaanuar – 18. veebruar)

Veevalajatele meeldib oma värvivaliku ja unikaalse stiiliga teisi inimesi šokeerida, vaadata, kuidas nad nende välimusele reageerivad. Neile meeldib kasutada kosmeetikatooteid, mida teised naised ei kasuta ning mis on uudsed.
Kui teisedki sama brändi kasutama hakkavad, muutub see Veevalaja jaoks igavaks ja ta liigub järgmise, uue ja huvitavama juurde.

Kalad – Hollywoodi glamuur (19. veebruar – 20. märts)

Kalad naudivad aegumatut Hollywoodi glamuuri. Neile meeldib, kui huulevärv nende kaunist suud rõhutab ning teavad väga hästi, et niisutav kreem annab nahale siidise välimuse.
Sageli on neil vannitoakapis meresoola sisaldav õrn nahakoorija, mille kasutamine neile Boticelli Veenuse väljanägemise annab.

Allikas: Marie Claire