Marita Mihhailova (30 a) püüab saavutada oma unistuste figuuri: “Ma olen 7aastase poja ema ja kahjuks jättis rasedus mu saledale kõhule oma jäljed: naba ümber on nüüd venitusarmid. Mul on peaaegu olematud rinnad. 70A — see pole naiselik, ma kannaksin uhkusega suurust C–D. Mul pole kunagi olnud operatsioone.Tunnen end ärevalt, aga väga positiivselt. Kohati avastan end mõtlemast, mis tunne on ärgata pärast operatsiooni? Vahel on tunne, nagu keha valutaks seda valu ette. Olen kuulnud, et operatsioonidest toibumine on ränk. Seega valmistan end juba emotsionaalselt ette pealehakkavalt, koostööaltilt ja positiivselt.”

Maritat ootavad ees järgmised protseduurid:
- krüolipolüüs
- armide laserlihvimine
- rinnaoperatsioon

“Krüolipolüüs ehk rasvakoe külmutamine sobib Maritale ideaalselt, kuna tal on normaalne kehakaal, aga see tehnoloogia on teinud võimalikuks saleneda lokaalselt ainult probleemsematest piirkondadest. Selle meetodi aluseks on rasvkoe täpne ja kontrollitud jahutamine, mis toob kaasa rasvarakkude järk-järgulise hävimise. Seejärel viib lümfiringe nad kahe–kolme kuu jooksul organismist välja. Ühe krüolipolüüsi seansiga saab korrigeeritavast piirkonnast kaotada kuni 30% rasvaladestusi,” seletab vipMedicumi meditsiiniala juhataja Julia Kudrjavtseva.

Reila Saarmäe (33 a) on pikkade aastate jooksul võidelnud pigmendilaikude ja liigse karvakasvuga nii kehal kui ka näol: “Ma tahan osaleda projektis, sest vajan abi! Eemaldan jalgadelt 1–2 korda nädalas karvu, sest muidu paistaksid nad sukkpükstest läbi. Lisaks sellele kasvavad karvad näol, kitkun neid pintsettidega lõualt ja ülahuulelt iga päev. Huulte kohal, lõual ja laubal on mul palju pigmendilaike ning seljal olevast aknest ei hakka ma rääkimagi. Loodan vähendada või olematuks muuta oma liigse karvkasvu. Samuti loodan vabaneda pigmendilaikudest ja seljal olevast tugevast aknest tingitud põletikulistest protsessidest ja armidest.”

Reilat ootavad ees järgmised protseduurid:
- laserepilatsioon
- akne laserravi
- pigmendi eemaldamine laseriga

“Kui rääkida akne ravist, siis laseriga saab probleemseid piirkondi ülitäpselt mõjutada, põletikke kuivatada ja kudesid taastada. Samuti saab tänu lasersüsteemile pikaks ajaks vabaneda soovimatutest karvadest igal keha ja näo piirkonnal, mis on Reila jaoks ülioluline,” räägib Julia Kudrjavtseva.

Jana Haas (47 a) tahab noorem välja näha: “Mulle teeb muret mu üldine väsinud ilme: rippuvad silmalaud, kanavarbad, hägune lõuajoon, kortsus kael. Ma olen sünnitanud viis last ja see jättis mu kehale oma jälje: kõht ripub, venitusarme on palju, jalgadel on rasvkude ebaühtlaselt jaotunud. Mul on väga valus, kui mu noorim, 7aastane poeg küsib minult, kas mul on liiga palju nahka sellepärast, et olen vana. Ootan projektist värskemat ja nooremat väljanägemist. Turgutust, mis aitaks mul ikka naeratada nii lastele, lähedastele kui ka klientidele. Olen arvamusel, et oma välimusega rahul olev naine on igal rindel parim: kodus, sõprade hulgas ja tööl. Otseselt hirme mul pole, loodan, et ei pea ära jätma oktoobris ammu ostetud perereisi.”

Janat ootavad ees järgmised protseduurid:
- blefaroplastika ehk silmalaude operatsioon
- krüolipolüüs
- armide laserlihvimine
- ilusüstid

“Blefaroplastikaks nimetatakse sellist plastilist operatsiooni, mis muudab silma lõiget, laugude kuju, noorendab silmade ümbrust. Janal tuleb operatsioon juba oktoobri alguses,” märgib Julia Kudrjavtseva.

Vaata lähemalt www.vipmedicum.ee

Jaga
Kommentaarid