Hiigelpikad ripsmed

Kui 2017. aasta oli pühendunud kulmudele, siis 2018. aasta võib juba eos ilmselt ripsmeaastaks ristida (see ei tähenda muidugi, et kulmud tuleks unarusse jätta!) Ripsmed tahavad kulmudeni pürgida, nii et hoia silm peal kõikvõimalikel pikendavatel tuššidel, võta appi ripsmeseerumid või kasuta hoopis ripsmepikendusi.

Puhastusõlid

Ilmselt on ka mitmed sinu tuttavad niisutava kreemi juba ammu näoõli vastu vahetanud. Nad on sel juhul väga trenditeadlikud ja 2018. aastal laieneb see trend massiliselt ka näopuhastajate valdkonda, mis tuleb näonahale väga kasuks! Puhastusõlid teevad näo puhtaks, eemaldavad meigi, ent ei ima sealt ära kasulikku niiskust.

Geomeetriline küünekunst

“Geomeetrilised küüned” on olnud Pinterestis üks populaarseimatest otsingutest, mis tähendab, et oodata on tõelist kujunditerohket ja värvilist maniküüribuumi.

Helkiv silmameik

Hele silmameik ei ole kuhugi kadumas, kuid nüüd on aeg laugudele ka sädelust kanda. Omal soovil kasuta kõike sädelevast silmalainerist kõige tavalisema helkiva lauvärvini välja.

Dermarullijad

Ilmselt oled ka sina internetiavarustes pisikeste nõeltega kaetud rullijate otsa koperdanud, mis just eriti kasutama ei kutsu. Kuid nüüd on nende kõrvale ilmunud ka näiteks täiesti siledad kristallist rullijad, mis paistes nahka leevendada aitavad.

Huuletindid

Pinterest ennustab just seda toodet suurimaks 2018. aasta trendiks. Enamik huuletinte sobivad ka põsepuna ja lauvärvina kasutamiseks ehk võid nüüd julgelt meigikotist kolm toodet minema visata ja hoopis ühega asendada.

Kuldsed highlighter’id

Sädelust ja ainult sädelust! Fenty Beauty by Rihanna algatatud kuldse highlighter’i trend on sel aastal veelgi hoogu kogumas. Juurde on tekkimas alternatiivtooteid kõigis 50 kulla varjundis.