Mis tahes idee sul ka tuleb, ära karda küsida ja uurida erinevaid võimalusi ja kirjutada võhivõõrastele oma ägedatest ideedest ka siis, kui need salongi, kaupluse või mistahes koha n-ö igapäevateenuste hulgas pole. Viisakus ja hea suhtumine võivad aidata ka veidraimana tunduvad ideed teoks teha. Raha on muidugi alati abiks ka!

1. Erameigikursus

Kui su sõbranna armastab ilutooteid, end on alati veidi ebakindel nende kasutamises olnud, siis on nüüd õige aeg broneerida mõne tuntud jumestajaga erasessioon, kus igaüks, mitte ainult pruut, saab nippe ja trikke kauniks jumestuseks. Hea organiseerimise korral on eriti tore kursus korraldada mõnes fotostuudios, kus hiljem profi juhendamisel ägedaid portreepilte ja unustamatuid kaadreid luua sellest toredast õhtust. Piltidest saab hiljem kindlasti kokku vahva kalendri pulmakingiks näiteks!

Ja siis linna peole!

2. Spaanädalavahetus

Võõras linnas tunneb iga ebamugavas olukorras inimene end veidi paremini, seega kui kõik osalised nõus ja raha võimaldab, sõitke spaatama kuskile kodulinnast eemale. Päev mullivanni, massaažide ja kauni õhtusöögiga kulub ära lisaks pruudile ka igale naisele. Kutsuge ka pruudi ema, miks mitte ka tulevane ämm ning mehe perekonna teised naised!

3. Kodune spaaõhtu

Kui pruut on pigem kodune inimene ja seiklused teile ei istu ning ka raha napib, siis üks kodune spaaõhtu on ideaalne lahendus. Parima nooruspõlve muusika saatel hommikumantlites või pidžaamades pange pruut köögis kokkama erinevaid näomaske, vastama iluteemalistele küsimustele ning tundma end hästi.  Saunas avameelselt jutustades saab lisaks vaimule kosutust ka iga osalise nahk ning juuksed, et kauniks päevas parimas võimalikus vormis olla.

4.  Salongitund

Mäkerdamine kodus tundub liig, spaapäev kodus eemal aeganõudev ja kallis ? Miks mitte hoopis mõned ilusalongis paar tundi aega broneerida ja tore pärastlõuna veeta vahuveini ning maniküüri-pediküüriga veeta.

5. Lõhnasõbrale

Kui sinu sõbranna kireks on hoopis parfüümid, uurige erinevate parfüümi- ja aroomistuudiote võimalusi, mille tulemusena sünnib hinnaline ja ainulaadne parfüüm ainult temale, meenutamaks alatiseks seda toredat koosveedetud aega, tutvudes lõhnade ajaloo, erinevate parfüüminootide ning trikkide ja nippidega. On kohti, kus saab isegi personaalse parfüümi kokku segada, mis vallaliseaega meenutama jääb.

Ideid iluteemalisteks ülesanneteks:

* Sageli pannakse pruut tobedate riiete ja ülesannetega olukorda, kus ta sugugi olla ei taha. Kui te teda aga väga armastate ja usaldate, lubage hoopis temal kõigile teistele osalistele kuitahes pöörane jumestus teha. Uskuge: ega ta tegelikult ei soovi "kollidega" terve ülejäänud päeva aega veeta, nii et midagi liiga pöörast karta ei tasu.

* Kiirjumestus: annate pruudile ette väga minimaalse aja, näiteks kaks minutit, vihjates et tulevikus pere kõrvalt tal rohkem aega enda eest hoolitsemiseks pole. Selle jumestusega peabki ta terve päeva/õhtu olema.

* Vahendikriis: andes pruudile vaid loetud minutid ja ainult huulepulga ja silmapliiatsi, peab ta tegema endale kogu jumestuse. Lisatoredus: iluküsimustele vastataes võib ta endale näiteks vahendeid juurde võita.

* Pimetest: plasttopsi kallatuna peab pruut lõhnast ära tundma erinevaid ilutooteid

* Keemik? Kirjutage pakendilt välja ainenimetusi, mida see sisaldab ja paluge tal endale tutvustada mida milles kasutatakse, mida see teeb. Jagage punkte, auhindu.

* Meik igas olukorras: kui teie õhtu hõlmab liikumist, andke pruudile ülesanne end jumestada autos või bussis. Ettevaatust: turvalisuse huvides ebakindla käega meikijale teravad pliiatsid ja ripsmetušihari ei sobi, lauvärvid ja huulepulgad aga küll!

* Trenditest: kas pruut ikka teab, millised on trenditoonid kevadel nii huultel kui laugudel? Korraldage pildipõhine viktoriin või hoopis

* Lõhnatest: igaõks võib kodus oma mehe parfüümi paberitükile piserdada - lubage pruudil kümnete lõhnade vahelt otsida just oma mehe lõhn üles.

* Ta armastab šoppamist? Andke talle eelarve 20 eurot ning käskige selle eest valida järgmise kuu aja jumestus ja hooldustooted. Hinnake tema raha planeerimise oskust, kiirust ning läbimõeldust.

* Ta on e-poodleja? Siis andke talle ülesanne sephora või mistahes e-ilupoe lehel korvi laduda etteantud aja jooksul maksimaalselt kalleid tooteid: ta kindlasti ei tea, kui palju on a võimeline kulutama 10 minuti jooksul. Mõne neist toodetest võite talle ka kingiks hiljem tellida!