Olen juuksehooldus­toodete puhul äärmiselt valiv, kuid see kooslus suutis mu lati mängleva kergusega ületada. Sulfaadi- ja parabeeni­vabad šampoon ja palsam võlusid esmalt oma mahlase astel­paju­­lõhnaga. Ent mis peamine – tooted jätsid juuksed kergeks, kuid andsid neile kuningliku kohevuse.

2. NÄOÕLI 48.99 Grown Alchemist Antioxidant + Facial Oil


Õli näkku määrimine ei tundunud mulle esialgu kuigi hea mõte, sest kartsin rasust ja läikivat näolappi. See müüt aga murdus kohe esimese pealekandmisega. Antioksüdante ja olulisi rasvhappeid sisaldav õli imendub nahka üllatuvalt kiiresti. Kogu näo niisutamiseks piisab vaid ühest tilgast. Toode sobib hästi öiseks kasutamiseks, kui nahk on päevasest meigist puhastatud ja korralikuks niisutuskuuriks valmis.

3. SEERUM 29.50 Lumene Arctic Hydra Care Rich Oleo Serum


Seerum on kerge ja kiirelt imenduv – minu elutempo juures ideaalne hommikune niisutaja ja äratuskell näonahale.

4. SÄRAPULK 16.50 Pupa Glow Obsession


Kreemjad highlighter’id kipuvad olema üsna tummise tekstuuriga, mis tähendab, et need võivad jätta pisut maskise mulje. Pupa särapulk on kerge konsistentsiga ja ühtlustub hästi nahatooniga, kindlustades meigile igati loomuliku lisasära.

5. HUULEPULK 35.90 Yves Saint Laurent Volupté Plump-In-Color, toon Lunatic Red


Võid nüüd kuivade huulte efekti, mis end pärast suu värvimist ilmutab, heaga ära unustada! YSL on selle tootega huulepulkade omadused täiesti uutesse kõrgustesse viinud. See on luksuslikus pakendis sügavniisutav huulepalsam, mis jätab huuled tänu piparmündile mõnusalt kihelema ja raamib naeratuse ilusa värvitooniga. Isegi sarja kõige sügavpunasem toon sobib kenasti iga­päevaseks kasutamiseks. Püsib pikalt peal.