“Ilmselt on mul head geenid. Näonahaga pole mul olnud probleeme teismeeas ega ole ka praegu. Ma pole kunagi suitsetanud ja tarbin väga vähe alkoholi. Eelistan puhast toitu ja loodustooteid," loetleb ta oma ilu alustalad.

"Näiteks on minu juuksed harjunud, et pesen neid iga paari nädala tagant. Võib-olla toetab seda valikut ka henna kasutamine juuste toonimisel. Minu ilurutiiniks on peaaegu igaõhtused tulikuumad vannid. Püüan liikuda jalgsi ja trenni teen üsna ebaregulaarselt. Kuna vanusega kipuvad lisakilod kergemini puusadele ladestuma, liitusin hiljuti Erik Orgu programmiga. Püüan ka juurutada vee joomist, mis ei taha mul kuigi hästi õnnestuda,” sõnab Kersti.

Oma meelte eest hoolitseb näitlejanna aga järgmiselt: “Ma ei risusta oma pead halbade uudistega ning hoian eemale torisevatest ja õelatest inimestest. Ülioluline on kvaliteetne uni, aga kiire elutempo juures on seda raske saavutada. Lapsed, töö ja magistriõpingud (Kersti õpib lavakunstikoolis füüsilist teatrit - toim) ei võimalda nii palju unetunde, kui sooviksin.”

Kosmeetikatooteid kasutab ta minimaalselt. “Minu varamust leiab peaaegu ainsana ripsmetuši ja musta silmapliiatsi. Teatris saan oma jumestamisvajaduse rahuldatud, nii et argipäevadel väljun kodust igasuguste “abivahenditeta”.” Kuidas aga Kersti oma sisemisele heaolule tähelepanu pöörab? “Kasutan homöopaatiat ja alternatiivmeditsiini. Õnneks ei kimbuta haigused meie peret tihti.”