Inim-Ken Rodrigo Alves

Rodrigo on Briti kodanik, kes pärast narrimisrohket teismeiga otsustas oma välimusse investeerima hakata. 19-aastaselt tegi ta oma esimese ninaoperatsiooni ning tänaseks 34-aastase mehe arvel on praeguseks rekordilised 60 iluoperatsiooni ning enam kui 100 kosmeetilist protseduuri, millele ta on kokku kulutanud 500 000 eurot.

"Mu eesmärk ei olnud kunagi välja näha nagu Ken," on ta öelnud intervjuus The Sun Online'ile. "Aga minu moetaju ja elustiil andsid mulle selle hüüdnime viis aastat tagasi ning mul on seda kandes lõbus!"

Paar päeva tagasi aga tal nii lõbus ei olnud, kui ta Dubai lennujaamas kinni peeti põhjalikuks kontrolliks, sest passipilt ning tegelikkus olid liigagi erinevad. Kolm tundi hiljem pääses mees siiski lennukile.

Tema protseduuridenimekiri on pikk ja hinnaline:
9000 € Botoxid ja täitesüstid and fillers
40 000 € ninaoperatsioonid
4000 € lõua rasvaimu
12 000 € rinnalihaste implantaadid
28 000 € kõhulihaste vormimine ja implantaadid
9 000 € täitesüstid kätele
6000 € juuksesiirdamine
8500 € laserrasvaimu
7000 € jalgade rasvaimu
4000 € sääremarjade vormimine
35 000 € alumiste ribide eemaldus
Rasvasiirdamised, et saada täiuslik tagumik
SMAS näokorrigeerimine

Inim-Barbie Valeria Lukyanova

Kui võiks arvata, et naised kulutavad endale märksa enam, siis inim-nukustumise maailmas on lood vastupidised. Ukraina modell Valeria Lukyanova on endale kulutanud vaid murdosa sellest, mis eeltoodud Ken, piirdudes vaid "tagasihoidliku" 80 000 euroga ning võib vaid ennustada, millele see kulunud on, sest kinnitanud on ta vaid üht lõikust.

Naine on küll omaks võtnud rinnasuurendusoperatsiooni, ent väidab, et tema ebarealistlik kehakuju ning ennekõike ülisale piht on õige trenni ja vedela toortoitumise tulemus, mitte operatsioonidega saavutatud.

Valeria, kes muide vihkab hüüdnime inim-Barbie, tunnistab, et tema jaoks on valusaim see, et inimesed hindavad teda välimuse järgi, ent ei tea temast tegelikult mitte midagi. Näiteks seda, et ta on hingerändur, DJ, raamatu autor, kaks albumit välja andud new-age muusik ning abielunaine, kes 2014. aastal kolis Ukrainast Moskvasse, tänaseks elab aga Mehhikos. Tuntuks sai Valeria aastal 2002, kui osales iludusvõistlusel "Maailma miss teemantkroon".

Enda sõnul on ta lihtsalt väärikas naine, kes ärkab ja paneb meigi peale ning läätsed silma igal hommikul lihtsalt. "Me kõik muutume teismeeaga, ent minus pole peale 14. eluaastat muutunud muu kui keha ja juuksevärv," räägib ta ning eitab ribieemaldust, mida arvatakse olevat tema uskumatult peenikese piha taga.

"Mul kulub meigi tegemiseks 1,5 tundi, ma naudin seda. Kui ma seda ei teeks, vedeleks ma mittemidagitehes voodis."