Puredermi jalamask Intensive Healing Foot Mask
Hind veebilehel Loverte.ee 5.89 (1 paar pakis)

Väga meeldivalt ürdise ja värske lõhnaga maskid. Sokkide lahtilõikamine on lihtne ja loogiline, vaid jalga tõmbamise vaev! Mõjuainet on pandud kavalalt – sokkide tallaossa rohkem, ülaossa vähem. Soki «vooder» on mõnusalt niiske, pealiskiht turvaliselt kuiv maskitamise ajal kodus tegutsemiseks. Ainet on soki sees parasjagu. Hoolduse ajal tunnevad jalad mõnusalt õhetavat ja lõõgastavat jahedust, mis jätkub ka pärast sokkide jalast võtmist. Ja tõesti – ikka päris titejalad tulevad sokkidest välja, pehmed ja siledad! Tahaks lennata!

Miinused: puuduvad.

Beauty Pro kooriv jalamask Foot & Callus Peel
Hind Tradehouse’s 8.90 (1 paar pakis)

Toimeaineks lausa 16 taime- ja puuviljaekstrakti kõlab väga ahvatlevalt. Paki avamisel on tunda meeldivalt õrna lõhna. Jalga käivad sokid lihtsalt, püsides ka jalas hästi. Maskiainet on pandud sokkidesse piisavalt, otseselt ei tilgu, aga samas katab jalad eeskujulikult. Peaaegu kohe on tunda kerget torkimist, nahk hakkab justkui õhetama. Nagu väikesed kalakesed näksiksid! Juba paari päevaga koorubki surnud nahk maha, pärast toimeaja lõppu jäävad jalad siledaks ja nooruslikuks.

Miinuseks: 90–120 minuti pikkune toime- ja kasutusaeg võib üsna tüütuks muutuda. Lisaks hakkab jalgadel veidi külm.

Loe veel nelja testitud jalamaskide kohta värskest Naistelehest või digi.naisteleht.ee

Olgu ka etteruttavalt öeldud, et parimaks tunnistatud jalamaski tootja tsipa kallim mask ei osutunud sootuks nii lemmikuks!