Jäär: Neoonvirsik

Tähemärgina oled juba väga seiklushimuline. Oled tavaliselt esimene, kes murrab rutiini ja lased enda peal muretult katsetada kõige uuemat hullu trendi, mida Instagramis silmasid. Neoonvirsiku värvi juuksed vajavadki seda julgust. Enne peaksid küll enda kiharad heledamaks pleegitama, et selline neoonvärv sinu juustesse jääks, kuid tulemus on kindlasti pilkupüüdev!

Sõnn: Teksavärv

Rääkides ilutoodetest, jääd tavaliselt teada-tuntud lemmikute juurde. Sa ei peagi uuenduseks mugavustsoonist liiga kaugele minema. Proovi teksasiniseid juukseid. Just nagu see kangas, sobib see ka juuste puhul kõigega ning ei lähe kunagi moest välja!

Kaksikud: Vikerkaarevalgus

Sinu pidev vajadus nii-öelda “uuesti sündida” on päris lihtsasti saavutatav selle soenguga. See näeb iga soenguga erinev välja, tänu millele võid sekundiga endale uue juuksevärvi saada sõltuvalt sellest, millise salgu kuhu keerad või kuidas koolutad. Selle stiili saavutamiseks on juuksur värvinud juuste pealmise kihi hõbedaseks ja alumistele kihtidele kandnud kõikei erinevaid vikerkaarevärve. Niisiis oleneb sinu juuste värv sellest, kuidas parajasti oma juuksed sättinud oled.

Vähk: Metallik

Jah, metallikarva juuksed on päriselt olemas ja need peaksid olema just olema meeltmööda sinu läikivaid asju armastavale tähemärgile. Sellised metallikjuuksevärvid lõi juuksur ja Youtuber Guy Tang, kes oli inspireeritud teemantidest ja sellest, kuidas nad valgust peegeldavad. Kui see pole läikiv, siis me ei tea, mis on!

Lõvi: Neoonvikerkaar

Lõvid tunnevad end kõige paremini tähelepanu keskel ja see juuksevärv paneb kindlasti kõik pead pöörama! Lisaks on ainult lõvid võimelised istuma selle värvi saavutamiseks tunde juuksuritoolis, milleks kõigepealt tuleb juuksed plaatinablondiks saada ja siis erinevad vikerkaarevärvid juustesse kanda.

Neitsi: Pärlite ema

Kuna sa oled praktiline ja salaja ka perfektsionist, siis selline “Pärlite ema” juuksestiil, mis ideaalselt tuhmub, on sinu jaoks ideaalne. Sa ei pea juuksurisse kuue nädala pärast minema, et vikerkaarevärvi kohendada, vaid oled juba valmis proovima midagi täiesti uut (kuigi ilmselt valid ikkagi midagi pastelset sinu eelmisest pärljast juuksestiilist).

Kaalud: Maasikablond

Maasikablond toon on kõige tasakaalukam, just nagu sina. See on piisavalt julge, et olla vikerkaarevärv, kuid piisavalt õrn, et ka sinu väga konservatiivsetele vanavanematele meele järele olla. Ja muidugi on see sinu lemmikvärv: roosa.

Skorpion: Süsihall

Kuna oled tähemärkide tume jumalanna, siis vajadki midagi särtsakat ja lõõmavat. Söekarva hallikad juuksed on ideaalsed, näitamaks sinu müstilisust ja dramaatilisust.

Ambur: Vikerkaaretriibud

Õrn ja alahinnatud on kaks iseloomuomadust, mida sinu juurest ei leia, niisiis ei tohiks need ka sinu juuste kohta käia. Vikerkaaretriibulised juuksed panevad su juuksed välja nägema nagu rasvakriidikarp - kartmatu ja lummavalt kirev. Just nagu sina!

Kaljukits: Peidetud julgus

Julgelt lubad sa oma uuel juuksesalgul piiluda, saavutamaks tähelepanu, mida üle kõige armastad, ent kui on aeg end viisakaks sättida, keerad kiharad krunni, nii et keegi ei aima, millist julgust soegu all peidad.

Veevalaja: Kardetud kollane

Kollaste juustega tulevad tavaliselt esimesena silme ette viltu läinud blondeerimiskatsed. Aga sina, Veevalaja, võtad selle välditud juuksetooni ning kannad selle uhkelt ja elegantselt välja.

Kalad: Ookean

Kuna sind kutsutakse tähemärkide keskel ka merineitsiks, siis peaksid sul olema ka ookeanikarva juuksed. See kombinatsioon koobaltsinisest, türkiisist ja mererohelisest peaks sinu pähe valatama nii kiiresti kui võimalik!

Ära heida meelt, kui sa ei ole blond ning ei taha blondeerida - paljudel juuksurisalongidel on ka vahendeid brünettidele särtsakate värvide kiharatesse kandmiseks. Enne püsivat värvimist võid toone oma juuste peal kodus katsetada näiteks ajutise ja intensiivse L'Oreal Colorista Hair Colour Spray'ga.