1. Kui juuksed kannatavad, soovitab Krista enne soengu tegemist pesta pead šampooniga, kuid jätta palsam seekord vahele. Põhjus? Suuri punutisi on hea teha karedatesse juustesse. Ka föönitamine aitab kiharaid puhevile ajada. Juuksed saab kohevaks ja karedamaks ka juuri krepitades ning kasutades kuivšampooni või tekstuuri andvat spreid.

2. Alusta punumist väikesest patsist. Enne alustamist tee käed kokku juuksevahaga. Alusta punumist pealaelt ja punu Prantsuse patsi ehk mõlemalt poolt juukseid juurde võttes. Lõpeta punumine kukla taga ning kinnita pats pisikese kummiga peanaha lähedalt.

3. Ka suur pats on Prantsuse pats, kuid punutud viisil, et juukseid võetakse juurde vaid tagant, mitte näo kõrvalt. Hoia punudes käsi näo juures ning tõmba kuklast salke näo suunas, soovitab Krista. Kui oled patsiga poolel teel, siis haara kukla tagant kaasa ka varem punutud väike saba ja punu see suure patsi sisse. Lõppu jõudes kinnita pats näiteks pisikese läbipaistva juuksekummiga, mille peale võid keerata ka enda juukseid.

4. Kui punutis on valmis, siis tõmba seda sõrmedega ette­vaatlikult laiemaks ja puhevile. Kui juuksed on enne karedamaks tehtud, võid olla kindel, et pats püsib koos, lubab Krista.

.

1. LOODUSLIK ŠAMPOON 12.53 Gyada Strengthening Shampoo with Spirulina

2. VOLÜÜMI ANDEV JUUKSELAKK 19.- Linea Natura Organic Volume Hair Spray

3. VOLÜÜMI ANDEV SOENGUSPREI 26.20 Amika Un.Done Volume and Matte Texture Spray

4. KUIVŠAMPOON 5.90 Batiste XXL Volume Dry Shampoo

5. JUUKSEVAHA 3.- Wella Shockwaves Shaping Wax