1. Sa ei kasuta õigeid tooteid

Atkini sõnul kasutavad paljud inimesed oma juuksetüübile mittevastavat šampooni ja palsamit.

"Inimesed ei saa aru, et juuksetüüp on ka ühe karvapikkuse lõikes erinev ja ainult üks šampoon ei pruugi su juuste olukorda paremaks muuta aidata," selgitab Atkin.

Kuigi paljud naised kasutavad üht šampooni, soovitab Atkin kasutada mitut.

"Soovitan kasutada üht šampooni juurtele ja teist juukseotstes," sõnab Atkin. "Kuna enamikel on juuksejuured rasusemad, otsad aga kuivemad, vajavad need ka erinevate šampoonide erinevaid toimeaineid."

2. Sa ei hoolitse juuste eest seespidiselt

Atkini sõnul ei ole juuste välispidine hooldus pooltki nii tõhus, kui sa nende tervist seespidiselt ei toeta. "Vitamiinid on minu jaoks palju juuste olukorda muutnud," kinnitab ta ja soovitab veenduda, et menüüs oleks oomega-3 rasvhappeid ohtralt. Lisaks soovitab naine toidulisandeid, milles on biotiini ehk B7 vitamiini.

3. Sa soovid muutust pärast murrangulist elusündmust

Olgu selleks lahkuminek või lähedase surm, paljud leiavad, et vajavad just siis dramaatilist muudatust oma välimuses. Atkin seda siiski ei soovita, sest sel ajal ei mõtle inimene sageli ratsionaalselt.

Et inimesed ei teeks suuri muudatusi ja pööraseid otsuseid, teeb Atkin nendega alati mini-intervjuu, uurimaks, miks klient drastilist muudatust soovib ning püüab neid seejärel millegi mõistlikuma poole suunata.

Kuigi naine tõdeb, et juuste regulaarne lõikamine on nende tervise sisukohast väga oluline, ei soovita ta siiski suuri muudatusi traagiliste sündmuste järel planeerida.

Stiil.ee soovitab: kui tahad midagi tõesti muuta, püüa esmalt katsetada parukatega, vastava äpiga või eksperimenteeri hoopis hullumeelsete jumestustoodetega, mille saad mõne hetkega eemaldada, kui tulemus ei meeldi.