Kui printsess Diana 29. juulil 1981 miljonite silme all prints Charlesiga altari ette astus, otsustas toona vaid 20-aastane Diana end ümbritseda lõhnaga, mis oli tema pikaajaline turvaline lemmik, mille juurde alati tagasi pöörduda. Legendid räägivad, et ta oli nii närvis, et pillas pudelitäie parfüümi oma tänaseks kurikuulsa kleidi ja enda peale lausa.

Kõnealune parfüüm on Quelques Fleurs by Houbigant Paris, mille 30 ml valmistamiseks kulub 15 000 lille. Parfüümi peamised noodid moodustavad roos, apelsiniõis ning maikelluke. Hind? Umbes 150 eurot!

Kui 29. aprillil 2011 toimus järjekordne suur kuninglik Briti kuningakoja pulm miljonite silme all, valis Catherine Middleton end ümbritsema veidi troopilisemate nootidega lõhnaloori: Illuminumi White Gardenia Petals, mis müüdi läbi imekiirelt, kui selgus et tegu on hertsoginna pulmaaroomiga.

Ei tea, kas teadlikult või mitte, ent see parfüüm tegi omamoodi väikese kummarduse ka Kate' i ämmale, printsess Dianale, sisaldades nii liiliat, jasmiini kui ka maikellukest, nagu Diana pulmaparfüümgi.