Hea enesetunde rituaal

Hea enesetunne saab alguse vahustest hetkedest duši all. Tõeliselt mõnusa aroomiga dušigeel või -kreem hellitab keha ning häälestab su meeled õigele lainele. Ja mis võiks olla alastioleku juures ahvatlevam kui puhtuse järele lõhnav ihu?

Poleeritud kalliskivi

Hästihooldatud nahk on alastioleku pilkupüüdvaim osa. Sul võib olla maailma kõige pringim pepu, aga kui ihu varjava riide langedes tuleb nähtavale kuiv, kestendav ja unarusse jäetud nahk, on kogu efekt rikutud. Otsetee siidsileda ihuni on naha tõhus koorimine, kuid püsivalt beebipehme tulemuse saavutad vaid siis, kui poleerid end regulaarselt 1–2 korda nädalas.

Kasta end kui lillekest

Ja mitte kui kõrbelille, vaid nagu sellist, mis vajab õitsemiseks iga päev tortsu niiskust. Ära lase end uimastada infotulval, justkui peaksid sa kauni keha saavutamiseks eri piirkondadel tosinajagu eritoimelisi kreeme kasutama. Piisab ühest kehakreemist, kuid kaval on valida selline, mis lisaks hooldavale ja niisutavale toimele lisaboonusena ka trimmib.

Lumivalguke või päikesejumalanna?

Alabastervalge nahaga võrratuid kaunitare on ju küll ja küll (Dita von Teese, Scarlett Johansson jt), nii et pole mingit põhjust muret tunda, kui kuulud Lumivalgukeste ridadesse. Kui aga arvad, et päikeseline jume on kahvatuvalgest alati piisake atraktiivsem, anna oma nahale lisatoon igapäevaselt kasutatava kehaniisutajaga, mis lisaks hooldavale toimele kingib ihule päev-päevalt süveneva, triibuvaba ja loomulikuna mõjuva päikesejume.

Tipp-topp küüned

Kaunis maniküür ja pediküür on detailid, millest ei saa mööda vaadata. Ning kui valid erksas toonis küünelaki, annab see palja ihu nude-värvigammale särtsu juurde. Geellakiga tehtud maniküüri puhul püsib kaunis ja intensiivne värvitoon küüntel vähemalt kaks nädalat.

Karvadest vabaks

Kui liigsed kehakarvad sulle karvavõrdki enesekindlust juurde ei anna, tuleb neist lahti saada. Meie soovitame vahatada! Esiteks püsivad siis jalad ja bikiinipiirkond kauem siledana ning teiseks ilmuvad uued karvad märksa vähem elujõulistena. Pea meeles ka seda, et karvade väljatõmbamine võib naha mõneks ajaks tipitäpiliseks jätta. Nii et vahetult enne olulist kehaeksponeerimist seda protseduuri ette võtta ei tasu!

Last but not least

Parfüümilooja Jean-Paul Guerlain on öelnud: “Mis jääb järele naisest, kes on pimedas ning lahti riietunud? Vaid tema võluv hääl ja parfüüm!“ Jätame selle pimeduse küll eelmisse sajandisse, kuid õigesti valitud parfüüm, mis just sinu loomusega kokku sobib, annab alastusele kindlasti viimase lihvi.

arhiivist.