Anne & Stiili toimetus on omal nahal järele proovinud, et kui optimaalselt tegutseda, saab hommikuse nahahoolduse, meigi ja soengu tehtud vaid kümne minutiga:

Dušš: 3 minutit. Vahelduva sooja ja külma veega dušš annab vereringele hoo sisse.

Silma- ja päevakreem: 1 minut. Vali niisutuskreem, mis ei vaja pikka imendumisaega, ning silmakreem, mis aitab kaotada hommikust paistetust ja väsimust.

Meikimine: 4 minutit. Eelista hästi püsivaid meigitooteid, sest kunagi ju ei tea, millal tööpäev nii pöörased tuurid võtab, et pole aega peeglissegi vaadata, nina puuderdamisest rääkimata.

Soeng: 2 minutit. Kaval on juuksed õhtul ära pesta, siis ei pea sa hommikul kuivatamise-föönitamise peale aega raiskama.

Töömeik, mis ei vea kunagi alt ehk 4 lihtsat sammu

1. Kanna näole kauapüsiv jumestuskreem.
2. Ülemisele ripsmepiirile tõmba peen lainerijoon, kooluta ripsmed ja kanna peale määrdumiskindel ripsmetušš.
3. Põsepuna loob otsekohe värskema ilme, seepärast on see tööpäevade must-have. Meie eelistame õhkõrna säraga roosakaid toone või tooteid, mida võib kasutada nii põsepuna kui ka highlighterina.
4. Huuled kata kauapüsiva läike või huulevärviga.

Šikid ja lihtsad kontorisoengud

Siledad, kuklasse kinnitatud krunnid või hobusesabad. Et juuksed pika päeva siledalt soengus püsiksid, kasuta soengu toestamiseks tugevat kinnitajat.

Kerge tupeering pealael. Kui liibuvad juuksed pole sinu rida, tupeeri juuksesalke pealael peene kammiga, lisades selle käigus pisut juukselakki. Lõpuks kammi juuste pindmine osa siledaks, lisa veel lakki ja kinnita juuksed kuklasse.

Magasid sisse?

Kellel meist ei tuleks tuttav ette järgmine stsenaarium: äratuskell tiriseb, lööd selle kinni, sulged silmad ja mõtled, et pikutad kolm minutit veel... Kui veab, ärkad ehmatusega uuesti siis, kui tööpäeva alguseni on jäänud napilt pool tundi. Aga ega siis kõlba hommikusele koosolekule rutata, padjatriibud näol!

Meie kolme minuti skeem enda kordaseadmiseks:

Minutiline külm dušš. Kui sa ei suuda üleni külma vee alla minna, siis lase veejuga vaid jalgadele, kätele ja näole. Äratab paremini kui kohv!

Näole valgust peegeldavate pigmentidega niisutuskreem, mis aitab varjata naha pisivigu, nii et jumestuskreemi pole vajagi.

Ripsmetele koolutav ripsmetušš, näkku paari pintslitõmbega põsepuna – ning huuleläige läheb peale juba poolel teel uksest välja!

Juuksepusad ja lendlevad karvakesed silub hetkega siledaks juukseseerum või -õli, mille koostis ei muuda juukseid rasvaseks.

Kannad prille?

Esmalt kata peitekreemiga silmaümbruse tumedad varjud, sest prillid võivad neid võimendada. Ülejäänud silmameik sõltub aga prilliraamidest.

Kui su prilliraamid on laiad, tumedad või värvikad, hoia silmameik tagasihoidlik. Piisab mustast lainerijoonest ja volüümi andvast ripsmetušist. Lauvärvi valikul jää neutraalsete toonide juurde. Prominentsete prilliraamide tasakaalustamiseks võid värviliseks maalida hoopis huuled.

Tagasihoidliku raamiga klaaside puhul võid rohkem värve käiku lasta. Näiteks hajuta ülemisele silmalaule metalse läikega pronksitooni, tõmba ripsmepiirile lainerijoon, seejärel kooluta ja värvi ripsmed. Kasuta alati ainult volüümi andvat, mitte pikendavat ripsmetušši, muidu võivad ripsmeotsad vastu klaasi puutuda.

Mõned prilliklaasid muudavad silmad näiliselt suuremaks või väiksemaks, kui need tegelikult on. Sel juhul lähtu lauvärvi valikul reeglist: heledad toonid suurendavad ja tumedad toonid vähendavad.

Päeva lõpuks…

Selleks, et võiksid järgmise tööpäeva hommikul ärgata puhanud ilme ja särava näonahaga (mis tähendab vähem aega meikimisele!), kanna päeva lõpuks näole naha uuenemist kiirendav kreem või seerum.

arhiivist.