Meigikunstnik Cyndle Komarovski annab nõu.

Esimene soovitus on pruunikashalli pliiatsi proovimine (toon Taupe sageli), mis on kulmude jaoks nagu väike must kliet - sobib pea kõigile. "95% inimestest," julgustab Komarovski lausa. Miks just see? Sest see on kenaks kontrastiks tumedatele juustele, ent mitte liialt tume ka heledapäistele.

Kui sul on tumedad juuksed ja see pruunikashall ei sulandu su loomulike kulmudega liiga hästi, vaata, kas selles on ehk liigselt punakaid varjundeid. Proovi käele joont tõmmates kaupluses leida sobivam ja pigem külmematooniline pruun siis. Kui su juuksed on pruunid või mustad, siis pigem vali toon, millel on jahe, isegi hallikas alatoon.

"Ainult punapead ning maasikablondid leiavad ilmselt, et punaka alatooniga kulmupliiats on neile sobivaim, sest sageli on ka nende nahatoon roosakam," selgitab ekspert.

Mis toonikasuks sa ka ei otsustaks, pea meeles, et kulmud näivad loomulikumad, kui nad on kergelt mitmetoonilised. Et seda saavutada, lisa kulmudele veidi tumedat toonitud geeli veel pärast pliiatsijoont, et saavutada mitmetahulisem ja viimistletud üldmulje ning ei oleks päris pähejoonistatud kulmu efekt. Pliiatsijoont aitab alati ka mahendada kulmude kammimine sageli pliiatsi otsas oleva hajutaja või harjakesega.

Allikas: InStyle