Pehmed pastellid

Olgu su lemmik heleroosa, sirelililla või või beebisinine, see ei pea tingimata vaid suve juurde kuuluma: lisa neile lihtsalt kiht hologrammiefektiga pealislakki või sädelusega pealislakki ning härmatisehõnguline talvemaniküür ongi valmis!

Nude-toonid

Nude-toonid ja talv ei tundu sõbrad, sest niigi kahvatud käed koos nahatooni lakiga võivad meenutada pigem mannekeeni, kui hoolitsetud kaunitari käsi. Vaheta lihsalt veidi tooni ja vali lillakas-pruunikas-hallimad, mis siiski tagasihoidlikud on, ent käsi jumetuna näima ei pane.

Must

Arvad, et kuna kõik on hall ja rõivad peamiselt musta värvi, peaksid musta küüntel vältima? Sa eksid! Must pole sugugi ainult suvise festivali-look'i suurepärane osa, vaid mõjub julgelt ka talvel, andes üleni musta riietatud naistele pikkade küünte puhul veidi gooti-hõngu, matina kažmiiripehmust ja väikese säralakikihi või kivikestega julget pidulikkust.

Glitter-lakid

Kui peod on läbi, on aeg särale kriips peale tõmmata, kuni suvepäikeses taas sädeleda saad? Vale puha! Beežikas-kuldsetes või hõbetoonides glitterlakid mõjuvad piisavalt neutraalsena ka tööl kandmiseks, ent valguse käes peol või kamina paistel sätendavad kaunilt, mõjumata samas liiga ülepakutud blingina. Sätenda ka pimedal ajal julgelt!

 

 

Neoonid

Kuigi sõrmeküüntel võivad kärtsud neoonid külmal ajal tõesti kohatud tunduda, ei keela keegi su varvastel soojades saabastes suvepidu pidada! Kasuta oma suviseid lemmikuid pediküüri tehes, sest sokke eemaldades meenub siis pärast rasket päeva soe suveaeg ning ilusad hetked plätudes.... Ja juba hakkabki soe ja hea, eriti kui varbad sooja vette veel pistad jalavanniks.