1.

Kui Anne & Stiil valmistus elevusega "Seksi ja linna" teemaliseks Ilulemmikud 2017 galaks, otsustasime oma peoeelset ärevust leevendada ühe lõbusa testi koostamisega, kust sai kiiresti selgeks, kes end kelleks kostümeerima ja stiliseerima peaks. Sama suurt elevust tekitas see ka meie lugejais, kes agaralt testi täitma asusid. Kui sa ei ole seda veel teinud, on õige aeg nüüd:

2.

Detsembrikuu Anne & Stiili veergudel jagasid oma ilu- ja elutarkust stiilsed Eesti daamid, kel vanust enam kui 75 aastat. Milliseid õpetussõnu on neil noorematele jagada? Loe:

3.

Detsembri algul viibis Tallinnas staaride juuksur David Mallett, kes Stiil.ee lugejatele ka maailmatasemel juuksenõu peosoenguteks jagas:

4.

See oli vaid üks põlvkond, kes vahepeal arvas, et scrunchie ainult vannitoarituaalide juurde juukseid hoidma sobib, ent peale on kasvanud põlvkond, kellel negatiivsed teismemälestused sellega puuduvad ja neile tundub see “retro” taas äge, uus. Miks siis mitte ka sulle? Loe pikmalt:

5.

On nii tervistav lugeda, et kiiresse hetkesse saab ka nii elutervelt suhtuda!

6.

Seoses Stiil.ee kampaaniaga, kus osales esimesena Eestis ka drag-queen, leidsime me üliägeda Eesti preili Mia Rahi Los Angelesest, kes meiega oma ägedat maailma nii pildis kui sõnas jagas ning seda vastuolulist teemat palju paremini paljud mõistma pani: