Mis on olnud kõige ekstreemsemad asjad, mida oled klientidele teinud?

Veekindel meik veealusteks fotošuutideks. See oli väga huvitav. Kuna olen eluaeg joonistanud, siis on minu jaoks eriline aeg Halloween. Siis saab väga huvitavaid ja mitmekesiseid näomaalinguid teha.

Mida sa mitte kunagi oma keha või näoga ei teeks?

Ma ei tahaks enam oma juukseid blondeerida. Ma olen seda elus paar korda proovinud ja selgeks saanud, et blond ei ole minu värv. Olen inimene, kes peab enda peal kõik läbi katsetama. Ma ei ole see, kes teiste vigadest õpib.

Ärge raseerige oma kulme maha! Ma tegin selle vea. Olin kolmteist või neliteist, kui võtsime kolme tšikiga ette ja raseerisime kulmud nulli. Pärast joonistasime ise kulmud asemele ja tulemus oli õudne. Mu ema oli väga pettunud. Ta ei käinud minuga pool aastat poes.

Kulmude tagasikasvatamine oli täiesti kreisi. Sa võid arvata küll, et kulm kasvab kergelt, aga see ei ole nii. Mul läks mitu aastat ja ma nägin oma kulmukaare taastamisega palju vaeva. Enam ma seda ilukatset ei teeks.

Pikemalt saad Liisa Leetmaa ilukatsetustest, moemõtetest ning suhtumisest ilusüstidesse lugeda värskest Kroonikast või digi.kroonika.ee