1. HABEMEAJAMISJÄRGNE PALSAM, NÄONAHA NIISUTAJA, KÄTEKREEM 9.90 Rich The 3 in 1 Company Aftershave Balm, Face Moisturiser, Hand Cream

Tuubis leidub meeldiva lõhnaga keemiline kreem, mis on kirjade järgi rahustav habemeajamisjärgne palsam, värskendav näokreem ja ühtlasi kaitsev kätekreem. Ma sätiks muidugi teistsuguse järjekorra: käed kreemiga kokku, toode näkku ja siis kohe rahunema. Üldiselt olen positiivselt meelestatud. Vaatasin nüüd, et Soome toode. Mõnus tegelikult!

2. HABEMEKREEM 6.49 Schwarzkopf Got2B Hair & Beard Phenomenal Defining Cream


Mökerdasin toote suuorgani ümbruses asetsevale habeme­kingule ja jäin ootama. Midagi ei juhtunud ja juba läkski meelest ära. Kõik läks meelest ära, sest heitsin magama. Kuigi olin söönud palju ube, kapsast, õunu ja joonud peale keefirit, ei tundnud ma tol ööl kordagi muud lõhna kui suu ümbrusest ninna tulvavat paradiisiaeda.

3. KOLM-ÜHES-PUHASTUSTOODE JUUSTELE, HABEMELE JA KEHALE 15.99 Sebastian SebMan The Multitasker


Lavendellik-võililjas meeselt magusa aroomipuhanguga kolm-ühes-pesuvahend sobib laisale mehele, kellel pole kodus – või ka kohvris – väga palju ruumi. Vanniservale mahub toode ilusasti ära. Lisaks on see tagasihoidlikult tumedat värvi ega hakka oma kirkusega neurootilisema närvikavaga pereliikmeid ja külalisi ülemäära segama.

4. TUALETTVESI 55.- Aigner First Class Explorer EdT


Piserdasin tubastes tingimustes õhku lõhnaõlipilve, jalutasin selle alt rahulikult läbi ja läksin õue kõndima. Kohe lendas mulle pähe tihane, nokkis habemest tükikese leivapuru, naeratas ja vurrdi, läinud ta oligi. Jalutasin mööda kirsipuust, mille õied muutusid hetkega mahlasteks marjadeks. Uitasin tänavail ja puiesteil ning kõikjalt kostsid rõõmsad hõisked – suvi on tulnud! Hurraaa!

Koju tagasi jõudes aga tundus, et veneetslanna seinal olevalt gravüürilt pilgutas mulle kelmikalt silma.

5. SILMAGEEL 17.- Recipe For Men Raw Naturals High Gear Eye Roll-On


Tutvudes silmageeli kasutusjuhendiga, otsustasin õhtul baari lõõgastuma minna. Tellisin erinevaid jooke, jõin need kohe ära ja imbusin lärmakamasse seltskonda, kus tulihingeliselt millegi üle vaieldi.

Kas maakera on lapik või ümmargune? Hakkasin sarnaselt kaasvestlejatega kätega vehkima ja teatasin röökides, et maakera on torujas, tuubikujuline, päriselt noh!

Siis lõi silme eest mustaks. Ärkasin kodus, vaatasin peeglisse, ohkasin, panin paistes silmale geeli ja oh imet – viie minuti pärast olin taas inimese näoga! Soovitan!