Erinevalt vaid mõnest üksikust kirurgilisest korrigeerimisest, mille valisid kauni välimuse säilitamiseks mitmed 90ndate kuulsused, võtavad uue generatsiooni naised kosmeetilisi protseduure uhkusega omaks ning isegi soovivad, et nende „korrigeerimised“ oleksid silmnähtavad, märgib Londoni tuntud kliiniku Harley Street ilukirurg Dr Kirk Kremer.

Pärast seda, kui Dr Kremer hakkas üha enam märkama, et 20-29-aastased noored naised soovivad nägu korrigeerivad protseduure, nagu erinevaid ilusüste, keemilisi koorimisi ja Botoxi süste, lõi ta termini „rikka tüdruku nägu“. Tegemist on üha kasvava fenomeniga, kus noored naised eksponeerivad oma kosmeetiliste protseduuride tulemusi sotsiaalmeedias au ja uhkusega.

Inspireerituna paljudest kosmeetiliselt täiustatud tõsielustaaridest sarjadest nagu „Made in Chelsea“ ja „Real Housewives“ ning loomulikult ka lõppematust soovist saavutada sotsiaalmeedias just see täiuslik selfie, kasutavadki paljud noored naised nüüd Instagrami just selleks, et näidata oma regulaarset kosmeetiliste protseduuride kasutamist.

„Mõnedes ringkondades on see silutud ja täidlaste omadustega „rikka tüdruku“ välimus põhimõtteliselt justkui uus Louis Vuittoni käekott – kiire ja koheselt äratuntav rikkuse ja staatuse näitaja,“ selgitab Dr Kremer.

„Vastupidiselt eelnevatele generatsioonidele ei varja need uue põlvkonna ilusüstide kasutajad oma protseduure ega tunne nende tõttu häbi. Hoopis vastupidi – lopsakad huuled ja kõrgustesse ulatuvad põsesarnad on nende jaoks tõeline uhkuse märk.“

„Rikka tüdruku näo“ saamine ei ole aga mingisugune odav lõbu. Dr Kremeri sõnul jäävad (loomulikult olenevalt konkreetsest protseduurist ja kliinikust) kortsudevastased süstid näopiirkonna kohta kuskil 200 euro juurde ning huulte ja põsesarnade täitesüstid nagu Restylane ja Juvederm 300 ja enama euro juurde. Tasub aga mainida, et selliseid täitesüte peab iga 6-12 kuu järel korrigeerima.

Missugused on siis hetke kõige kuumemad kosmeetilised protseduurid? Kui oled huvitatud, saa teada, missugused on need „rikka tüdruku“ lemmikud hooldused.

Emsculpt

Emsculpti puhul on tegemist ainsa seadmega maailmas, mis suudab samaaegselt lihaseid kasvatada ja rasvu põletada. Pooletunnise protseduuri jooksul suudavad patsiendid saavutada tulemuse, mis on võrdne 20 000 küki või kõhulihase harjutusega. Soovitatav on kahe nädala jooksul neli protseduuri, mille tulemuseks silmnähtavad kõhulihased. Tegemist on täiesti valutu protseduuriga, mis ei nõua taastumisaega ning sobib kõikides suurustes ja kõikide kehakujudega patsientidele.

Biodermogenesi

Tegemist on Suurbritannias esimese protseduuriga, mis suudab efektiivselt venitusarme ravida. Protseduur töötab nii, et tõstab venitusarmi ülejäänud nahaga samale tasemele, kus see nahapiirkond saab seejärel loomulikult päevituda. Lisaks taastab protseduur naharakkude loomuliku taseme ning muudab naha väljanägemise taas selliseks nagu see oli enne venitusarmi tekkimist. Väidetavalt on protseduuri õnnestumise tõenäosus tervelt 95 % ning igasugused kõrvalmõjud puuduvad täielikult ja see sobib igale nahatoonile.

Emsella

Emsella on mitteinvasiivne protseduur, mis näeb välja nagu tool ning on loodud selleks, et ravida uriinipidamatuse probleeme noortel naistel pärast sünnitust või naistel pärast menopausi. Patsiendid istuvad toolil 30 minutit, täielikult riides, samal ajal kui masin kasutab unikaalset HIFEM tehnoloogiat, mis ravib vaagnapõhja ja selle tulemusena uriinipidamatust.

Ultra Femme 360

Tegemist on turvalise ja efektiivse mittekirurgilise alternatiiviga naiste intiimpiirkonna ilukirurgia protseduuridele. Ultra Femme pakub täielikku vaginaalset uuendamist, mille hulka kuulub nii häbemepiirkonna korrigeerimine kui pinguldamine. Selleks kasutatakse vaid üht seadeldist, mis stimuleerib kollageeni tootmist ja suurendab verevoolu.

Unison

Unison on seade, mis kasutab üheaegselt raadiosagedust ja šokilaineid, et suurendada verevarustust, mille tulemuseks on parem lümfiringe, suurenenud naha elastsus ja rasvarakkude vähenemine.

Allikas: Glamour UK