Marge ja Taage

Marge ja Taage on sprei usku

Kui küsida kogenud surfaritelt, millist päikesekaitset nad ise eelistavad, vastavad merekarud kui ühest suust, et spreid. "Lihtne peale kanda," põhjendab paar pikemalt mõtlemata. Margele meenub kohe ka seik, kui nad olid Taagega oma surfiseltskonnaga aktiivsel puhkusel Keenias. "Teatavasti napsab päike seal ikka päris krõbedalt, kui enda nahka ei kaitse, ja üks härrasmees meie seltskonnast kiirustas mere äärde ja määris endale kiiruga päikesekaitsekreemi peale," meenutab ta, selgitades, et eks see nägi kiirustades välja umbes nii, et määriti käed ruttu kreemiga kokku ning veeti seda mööda ühte ja teist keha äärt üles ja alla. "Tulemuseks oli lipsukujuline põletus kõhul," naeravad nad.

Seepärast teab paar hästi, et peale selle, et tootel ja tootel on ikkagi vahe, tuleb valikul kindlasti arvestada ka oma elustiiliga – valida abimees, mille omadused toetavad sind ja sinu eluviisi. Marge ja Taage kiidavad heaks Sesderma Repaskin Aerosol Transparent Spray SPF 50, mis kaitseb nahka tõhusalt UV-kiirguse eest, aga on seejuures ka ülikerge koostisega. Boonusena sisaldab naha vananemisilminguid ennetavaid antioksüdante ja ekstrakte. "Ülimugav ja lihtne peale kanda," tõdeb paar, et toode on tõepoolest nende hobiga tegelemiseks ideaalne ning lisab, et eriti heaks teeb selle veekindlus. "Eestis tuul ju ei oota, kuni sa ennast mingi möksiga kokku määrid," lisavad Marge ja Taage lustlikul meelel, et nende lemmikspordialal ei ole aega Eesti tujuka ilmaga maid jagada. Kõiki neid toote positiivseid omadusi toetab surfarite meeldiv avastus, et sprei pihustusala on kitsas, mis tähendab, et seda on ka tuulega päris lihtne peale kanda. "No ja lõhn muidugi ka," toonitab Marge.

Õiget kreemi raske leida

Surfaritel agarate kalipsokandjatena on kehast vaat et olulisem panna rõhku näonaha kaitsmisele. Tähtsusest hoolimata tõdeb Marge, et näole päikesekreemi kandmine ei ole kuulunud seni tema meelistegevuste sekka, sest pole lihtsalt leidnud seda õiget. "Üks on liiga rasvane ja paks, teine ummistab poore või ei imendu nii hästi," kirjeldab ta igipõlist sehkendust kreemidega.

Seda suurem positiivne avastus oli surfaritele Sesderma Repaskin Invisible Light Texture SPF 50, mis on kerge tekstuuriga ega jäta nahale nähtavat kihti. Lisaks UV-kiirguse eest kaitsmisele ja päikesekahjustuste vähendamisele sisaldab kreem nahka taastavaid ensüüme. "See kreem ei jäta näonahka rasvaseks ning imendub nii kiiresti ja hästi," ei ole Marge kitsi uut ustavat sõpra kiitma.
Veel ühe hea sõbra leidsid surfarid Sesderma päikesekaitsegeelis Repaskin Silk Touch Sunscreen SPF 30, mis väärib samuti tunnustust eelkõige selle eest, et ei tekita nahale nähtavat kihti, ühtaegu muudab näonaha mõnusalt pehmeks. "Nahk tundus veidralt sile ja siidine," meenutavad Marge ja Taage pärast proovimist tekkinud muljeid. Mis eriti tore, vananemisvastase ja antioksüdatiivse toimega geel tagab tõhusa päikesekaitse kõikidele nahatüüpidele, mis tähendab, et see sobib ühtmoodi hästi nii emale, isale, peretütrele kui ka vanaemale. Marge tõdeb, et geel võib perekonnas võimuvõitlusi põhjustada küll. "Minu kallis kaasa on igatahes veendunud, et see kreem oli ikkagi temale mõeldud," hoiatab ta kõiki neid, kes meelsamini oma geeli teiste perekonnaliikmetega ei jagaks.

Nende ja paljude teiste toodetega saad tutvuda Hurmuse kodulehel, sest Marge avaldas muu hulgas saladuse, et ta on juba mitu aastat ka suur Sesderma näokreemide fänn.

Jaga
Kommentaarid