Amanda Seyfried

Amanda Seyfried, kes tunnistab, et tihti pole tal vajadust isegi deodoranti kanda, just selle kehaõli nimel vannubki. Ja kui kaenlaalused ikkagi värskendamist nõuavad, loodab ta samuti brändi Weleda tsitrusedeodorandile.

Ciara

Ciara on alati loomulikule ilule lootnud ning väidab, et tema ilurutiin ei nõua just palju, kui olemas just need õiged tooted. Kuid aastaid on tema meigikotis siiski just see Revloni kulmupliiats olnud. See kandub peale ülikergelt ja teieses otsas oleva harjakesega saad kõik ilusasti paika siluda.

Dita Von Teese

Kui üldse kelleltki punase huulepulga nõu kuulda võtta peaks selleks just Dita Von Teese olema. Ja burleskitar ei looda mitte Christian Louboutini ega Tom Fordi huulepulkadele, vaid on truu sellele samale Maybelline’i tootele.

Drew Barrymore

Kui oled tee- või kohviarmastaja on õiged hambapuhastusvahendid eriti olulised. Ka Drew Barrymore armastab tohutult jääteed juua ning oma tundlike hammaste eest hoolitseb ta just selle samuse hambaharja ja valgendamise pintsliga.

Üks Drew Barrymore lemmiktoode on Eucerini üliniisutav kreem (Eucerin Aquaphor Healing Ointment), mis pidi kuiva ja mõranenud nahaga lausa imesid tegema.

Colgate Optic White Toothbrush + Whitening Pen

Gwen Stefani

Gwen Stefani blondeerib oma juukseid iga nädal ja need näevad ikka terved ja kontrolli all välja. Ta on olnud ekstreemselt blond mitmeid ja mitmeid aastaid ja ta kasutab just seda Pantene toodet.

Pantene Smoothing Combing Crème

Jourdan Dunn

Supermodell jagas Instagramis oma hommikurutiini ja seesamune taskukohane toode, mis ka meile tuttav on, jäi eriti silma. Pixi toonik sisaldab nahka rahustavat aaloed.

Laverne Cox

Laverne Cox, kes teadatuntult ennast ise meigib, on leidnud enda jaoks just need dekoratiivkosmeetika tooted. Ja kusjuures on need ka mitmete teiste kuulsuste ja staarmeikarite lemmikud.