Selena Gomez'i ja Jennifer Lawrence'i silmi maalinud Hunng Vanngo meigikohvris on alati Marc Jacobs Beauty Magic Marc’er Precision Pen Waterproof Liquid Eyeliner. Ta soovitab eelnevalt kasutada ka lauvärvi aluskreemi nign teha vajadusel kontuurid pliiatsiga ette, viimistlemaks seda siis kauapüsiva ja veatut tulemust andva Marc Jacobsi laineriga.

Kogu Kardashianite klanni usalduse teeninud jumestuskunstnik Joyce Bonellile meeldib Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner silmalaineri peenike ja täpne ots. Ja tema trikk kassisilma tegemiseks? "Vaata peeglisse, mis on sinust madalamal: nii näed korraga kogu silmalaugu ja saad ühtlasema joone."

Sage Maitri, tippklientideks Erin Wasson ja Judy Green, hindab kõrgelt Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Eye Liner silmapliiatsit. "Selle intensiivne pigment annab rikkaliku ja sügava musta tooni, ühtlasi on see väga pehme ja seega silmade vastu hell ka siis kui kannad seda silma limaskestale."

Vanessa Scali, kes on jumestanud nii Anna Kendrickut kui America Ferrerat nimetab mitu lemmikut. "Givenchy Magic Khol Eye Liner Pencil sobib suurepäraselt rock'n'roll suitsusilma jaoks, Nars Larger Than Life Long-Wear Eyeliner on intensiivselt must ja vastupidav, Hourglass 1.5MM Mechanical Gel Eye Liner on väga täpne ja seda on hea ka ripsmete vahele kanda."

M.A.C Fluidline on saanud näiteks Jessica Bieli ja Hilary Swanki meikinud Fabiola lemmikuks, kes kiidab toote multifunktsionaalsust. "Sellega saab teha nii pehmet ja hajutatud joont kui konkreetset kassisilma või tiiba."

Tina Turnbow usaldab Revlon Color Stay Liquid Eyeliner lainerit. "Sellel on suurepärane vildikaots ja see kandub peale sujuvalt. Püsivus on imeline ja see annab täpselt õige koguse draamat ja intensiivsust," kiidab naine, kes on laineriga maalinud nii Laura Preponi kui Keri Russell'i.

Allikad: vogue.com, byrdie.com