Lõug

"Esimene asi, mida inimesed täitesüstidega korrigeerivad, on huuled. Sageli on aga tegelikult põhjuseks see, et huuled rikuvad nende arvates näo sümmeetria ja selle taga on hoopis lõua ja lõualuude struktuur. Süstides lõuapiirkonda täitjaid, saab esiletungivat lõuga pehmendada ning huuled näivad kohe täidlasemad ning nägu sümmeetrilisem," kirjeldab ta.

Neile, kellele ei meeldi oma nina, soovitab Jamie samuti lõuatäitesüsti, mis näoprofiili ühtlasemaks muuta aitab.

Kõrvad

Kõrvatäitesüstid aitavad veninud kõrvalestade vastu, mida toob kaasa vananemine ning raskete kõrvarõngaste kandmine. Hüaluroonhappepõhine täitesüst, mille tulemus kestab aastake, toob endaga kaasa vaid ühe miinuse: paar päeva pärast protseduuri ei tohi kanda raskeid kõrvarõngaid. Et aidata taandada kortsukesi ja stimuleerida kollageenitootmist kõrvanahas, järgneb süstile sageli ka laserprotseduur.

Kael

"Rasunäärmete puudus kaelas toob kaasa naha vananemise ning kaela n-ö närtsimise. On olemas täitesüste, mis aitavad kaela ja lõuajoont värskena näidata. 18-kuulise tulemusega täitesüstid selles piirkonnas maksavad Jamie Beauty Park nimelises meditsiinispaas alates 399 dollarist.

Käed

"Su nahk lõpetab kollageeni tootmise 25-aastaselt. Kõikjal! Mitte ainult näos. Rasvkude kaob ka kätest, jättes need kõhetuks, ent seda saab parandada täitesüstidega," toob Jamie välja veel ühe koha, mida täita on soovi korral võimalik. Süstid aitavad täita tühjad kohad, nii et veresooned ja luud pole silmnähtavad ning käed näivad nooruslikumad.

Allikas: Popsugar