Must silmapliiats vallutab sel aastal meigitoodete lette. Tee silma ümber paks joon või proovi muid huvitavaid nurki ja jooni, mis annavad näole hoopis teise ilme. Kindlasti ära piirdu ainult ühe peenikese joonega silmalaol.

Huulepulgad on jälle teemas

Kuigi aastaid olid esikohal vedelad huulepulgad, siis nüüd on Kylie Jenner välja andnud uue seeria, mis müüakse poelettidelt vaid minutitega. Vali oma lemmikvärv ja kasuta huulepulka.

Sädelus

Kui varem oli sädelus midagi natuke tagasihoidlikku, siis nüüd võid üle pingutada. Näole sobivad igasugused kivikesed, võltsteemantid. Ühesõnaga kõik, mis sädeleb ja on suur. Kivikesi võid näole kinnitada ripsmete jaoks mõeldud liimiga. See võtab küll natuke kannatust ja nõuab keskendumist, kuid asi on seda väärt.

Kuldne tüdruk

Rihanna ei leiutanud kuldset meiki, aga kuldse highlighteri leiutas ta küll. Sellel ja järgnevatel aastatel hakkad kuldset nägema lademetes. Kõige ilusama kuldkollase pigmendi saad Fenty Beauty Trophy Wife’i highlighteriga.

Säraandja

Kui sätendavad kaunistused ja kuldne highlighter pole piisav, siis veel üks suur tegija selle aasta meigitrendides on eriti särav nahk. Mida säravam, seda parem. Siin on näha, kuidas meigikunstnik Namvo teeb endale oma signatuursära ja kasutab selleks holograafiliselt violetse välimusega pigmenti.

Harmooniliselt ümar

Kassisilm võtab sellel aastal hoopis teise pöörde. Selle asemel, et joonistada kassisilma ots eriti teravaks, proovi hoopis ümaramat varianti nagu Bella Hadidil Jason Wu saates. Soovitus: tee esmalt tiiva piirjooned ja alles siis täida see. Võid kasutada pisikest meigikäsna, et muuta ots ümaramaks.

Metalne

Metalne meik on trendikas igasugustes varjundites ka sellel aastal. Võid kanda oma lemmikut huulevärvi ja kanda sellele huuleläike, mis annab huuletele metalse välimuse. Kui julged, võid kanda ka mingit muud tooni, mis on eriti tavapäratu ja pilkupüüdev.

Paksud ripsmed

Sellel aastal on moes ripsmed, mis meenutavad pigem ämblikku ja kus ripsmekarvad on üksteise külge kokku kleepunud – umbes nagu oleksid ripsmeid kiirelt ja oskamatult autos värvinud. Need ei näe välja küll nii dramaatilised suured nagu Twiggy-stiilis ripsmed, kuid sellegipoolest nõuab see veidi tegemist.

Allikas: harpersbazaar.com