Lõika juukseid
Ilmselt tundub sullegi, et poisipea väljakasvatamiseks on vaja kääridest kauge kaarega eemale hoida. See aga ei vasta tõele: kui kasvatad juukseid välja, tee seda stiilselt! Kui sul on väga lühike lõikus, hoia kuklapiirkonna karvad kontrolli all ja oota esmalt, kuni mujal olevad kiharad lihtsalt lühikese lõikuse pikkuse välja annavad.


See ei pea olema veider faas: hulla julgelt!

Kui sulle tundub, et vahepealne väljakasvuperiood poisipea ja soovitud pikkuse vahel on üks suur hunnik õnnetust, siis tea, et see ei pea nii olema! Võta õppust kas või Emma Watsonist, kes vahepealse arusaamatu sasipea enda kasuks pööras: geelid, lakid, klambrid, peavõrud ja -lindid - need kõik on sinu käsutuses, et hoopis veidi enam mängida oma vahepealsete juustega!

 

Olgu juuksed terved!
Kui sa tahad lõpptulemuseks pikki juukseid, ära koorma neid kasvuperioodil liigselt värvi, kuuma ja toodetega. Veidike sirgendajaga kahusust vähendada on okei, ent jäta igapäevane suurem juuste kurnamine ära.

Ja kui arvad, et tahad kiiremaks kasvuks minna spetsiaalsete vitamiinide teed, siis pead siiski varuma kannatust: nähtavad tulemused saavutad parimal juhul 3 kuuga, kulub aga kuus kuud, enne kui tõeliselt märkimisväärne muudatus peeglist vastu vaatab.

Allikas: Allure