"Järgmine kord, kui lähed poodi, et osta järjekordne tuub musta lainerit, siis võta see hetk, et mõelda, kas äkki saaks seekord natuke teistmoodi. Selleks, et lisada oma talvisesse igapäevameiki natukenegi värvi, pole vaja palju - vaid natuke julgust," teab meigikunstnik.

Maret Ubalehe meik

Ubaleht soovitab poest leida üks lauvärvipalett, milles sisalduvad kõige erksamad toonid. "Jah - ma garanteerin, et siin on sul valikus kõik, mida vajad. Neid erksaid lauvärve saad kasutada nii traditsioonilises mõttes lauvärvina kui ka lainerina," teab Ubaleht, et multifunktsionaalsus viib võidule.

Soovitused: NYX Ultimate Brights Shadow Palette, Urban Decay Electric Palette

Enimlevinud tehnika värvide toomiseks meiki on "pop of color", mis tähendab ühe detaili rõhutamist erksa värviga. "Näiteks võid erksa värvi vastu vahetada sisesilmanurga hightlight´i ja kasutada näiteks kollast värvi." Samuti soovitab Ubaleht proovida alumise silmalau täiesti erksiniseks värvida.

Maret Ubaleht

Tagasihoidlikuma tulemuse saavutamiseks võib alumise silma limaskesta joone võõbata roheliseks. "Mulle endale meeldib lisada silma alla lustakas värvitäpike," lisab naine kelmikalt. "Mis selle tehnika niivõrd universaalseks ja mugavaks teeb, ongi see, et see ei vaja sinu igapäeva meigirutiini muutmist," lisab mänguline meigikunstnik.