Diori jumestuskreem Diorskin Forever Undercover

Jumestuskreemi Diorskin Forever Undercover iseloomustavad maksimaalne katvus, värske ja õhuline tekstuur ning veatu ja ühtlane tulemus. Diori laboratooriumi uuendus – kontsentreeritud pigmendisisaldus – tagab maksimaalse katvusega kauakestva tulemuse, mis aitab jagu saada kõikidest jumestusega seotud väljakutsetest.

24 tundi püsiv jumestuskreem aitab saavutada veatu loomuliku jume. Veebaasil toode pakub maksimaalset, sajaprotsendilist katvust, mis kestab terve päeva. Tulemuseks on ühtlane ja veatu nahk ilma ebaloomuliku maskiefektita.

Testis fotograaf Anu Hammer: “Tihti on jumestuskreemidel kollakas varjund, mis minu nahaga kõige paremini ei klapi. Õnneks üllatas Diori jumestuskreem roosaka alatooniga, mis moodustas minu nahaga täiusliku tulemuse! Koostöö kreemiga vajas veidi harjutamist, kuid see tasus end ära. Esimesel katsel, kui kandsin toodet peale pintsliga, jäi tulemus üsna paks ja minu nahale liiga kuivatav. Teisel katsel kasutasin enne meikimist paar tilka näoõli ning kandsin jumestuskreemi peale Beautyblenderiga. Seekord sai tulemus väga kaunis ja ühtlane, täpselt nagu toode lubab! Samuti püsis see super hästi peal – ka kaheksa tundi hiljem nägi jume kaunis välja. Kreem lõhnab meeldivalt ja on kerges plastpakendis, mida on mugav ka näiteks reisile kaasa võtta.”

Payot’ näonaha elujõudu taastav päevakreem Perform Lift Vitality

Kreem Perform Lift Vitality annab vananevale nahale sära ja trimmib intensiivselt kortse. Toode sisaldab kolme patenditud koostisosa. Väsinud, tuhmile ja lõtvunud nahale mõeldud päevakreem sisaldab ACTI-LIFTi kompleksi, mis aitab taastada naha elastsust, tugevdada kõiki nahakihte ja tõsta naha elujõudu. Kreemis sisalduvad kõrge molekulaarmassiga hüaluroonhapped täidavad ja siluvad kortse ning tõstavad näonaha toonust. Mungalilleekstrakt ja mineraalide kompleks virgutavad nahka ja panevad selle taas nooruslikult särama. Nahk on trimmis, elastne ja vitaalne!

Testis Anne & Stiili reklaamijuht Helen Silts: “Kui kõik ausalt ära rääkida, siis Payot’ tooted on minu vannitoariiulil tihedad külalised! Kiidan kreemide kiiret imenduvust, mõnusat koostist ja ülihead lõhna, mis on küll vaevu tuntav ja kerge, kuid lisab igale kasutuskorrale meelelise naudingu, mida soovid koos korralikult niisutatud ja pehme nahaga ikka ja jälle kogeda.”

Dr. Hauschka uuendav ja taastav kätekreem

Kuigi ajaratast ümber ei pööra, on tänu rakkudesse igiomaselt talletatud teadmisele sellest, kuidas iga 28 päeva järel uueneda, võimalik nahka toetada, ergutada ning õpetada elastsust, niiskust ja elujõudu hoidma. Dr. Hauschka austab loomulikku rütmi, jagades nahale elavdavaid ja niiskustasakaalu korrastavaid impulsse, mis peituvad ravimtaimede veepõhistes tõmmistes. Uuest kätekreemist teevad tõhusa abimehe külluslik oliivi- ja avokaadoõli ning pehme kakaovõi, mis muudavad naha siledaks ja elastseks. Vitaalsusest pakatav aasristiku- ning sügavniisutav kalanhoe- ja küdooniaseemnetõmmis aitavad korrastada naha niiskustasakaalu. Rikkaliku kergesti imenduva koostisega kreem kaitseb nahka välismõjude eest ning teeb käed siidiseks ja pehmeks.

Testis Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik: “Selle kreemiga on nagu paljude asjadega: sa kas armastad või vihkad seda. Nimelt on sel talvine-vürtsine, ent mahe lõhn, mis jääb kauaks püsima. Isegi mõni tund pärast kreemitamist on tunne, justkui oleks värsket kaneelisaia söönud. Mulle meeldib! Kreem imendub kiirelt ja on ideaalne neile, kes kreemiste käte tunnet ei armasta. See niisutab ja jätab käed siidiseks ning kaotab kuivustunde ja ketenduse hetkega. Pumbaga pudel muudab kasutamise ja doseerimise eriti mugavaks. Ma poleks kunagi arvanud, et nii väikesest kogusest piisab kahe käe tõhusaks niisutamiseks. Olen pisikesena näivat pudelit kasutanud neli kuud – mitte küll päris iga päev –, ent lõppemise märke see veel ei ilmuta.”

Teoxane Advanced Filleri vananemist ennetav näokreem

Medemis Clinicu juhataja Liisa Raudmets soovitab: Selle kreemi peamised koostisosad on Teoxane’i poolt välja töötatud ja patenditud eriti vastupidav hüaluroonhape (RHA) ning nahka struktureerivad komponendid (8 aminohapet, antioksüdandid ja mineraalid). Kreemi eksklusiivne koostis aitab säilitada naha niiskustaset ning stimuleerib hüaluroonhappe ja kollageeni tootmist. Super mõnusa siidise koostisega kreem muudab naha kohe niisutatuks ja pehmeks. Sobib eriti hästi pisikeste kortsude ja naha kuivuse korral.

 

Eucerini päevakreem Hyaluron-Filler normaalsele ja seganahale

Kui peened jooned ja sügavamad kortsukesed on sinu naha peamised vananemisilmingud, siis erakordselt hea nahataluvusega Eucerini sari Hyaluron-Filler pakub sulle tõhusat kortse siluvat toimet.

Testis Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik: “Olen pumppudelite suur austaja ning üks pumbatäis niisutas hommikul ideaalselt kogu näo ja veidi kaelagi, kinkides siidise niisutatud kihi, millele jumestustooted justkui iseenesest peale voolasid ja nahaga pehmelt üheks sulandusid. Talvel tore abiline, suvel ehk minu jaoks liiga rasvane.”

 

 

Eucerini öökreem Hyaluron Filler + Elasticity

Öökreem, mis parandab naha elastsust ja täidab ka sügavad kortsud. Naha vananemise käigus toimuvad muutused selle struktuuris. Nahk kaotab elastsust, tugevust ja sära ning süvenevad kortsud. Uuringute kohaselt on küpsesse ikka jõudnud naiste üks peamisi muresid naha puhul märgatav elastsuse kadu koos sügavamate kortsude ilmnemisega. Tootesari on spetsiaalselt välja töötatud mõlema eelmainitud vananemisilmingu taandamiseks.

Testis Stiil.ee peatoimetaja Merje Merdik: “Pärast õhtust näopuhastust kreemi näole kandes tundsin kohe, et see niisutab rikkalikult! Klassikaline kreemine lõhn tekitas mõnusalt hoolitsetud tunde ka pead padjale pannes ning imehea oli uinuda, teades et samal ajal miski mu naha eest hoolt kannab. Öösel korraks ärgateski tundsin kuivuse asemel niisutatud nahka ja ega hommikulgi poleks uut kreemidoosi väga vajanud.”

Elizabeth Ardeni päevakreem Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Activation SPF 30

Rikkalik päevakreem sisaldab keramiide, mis toetavad naha loomulikku kollageenitaset ja raku-uuendust. Toitvad meremineraalid koos kaltsiumiga elavdavad naha loomulikke protsesse, tugevdades ja niisutades õrna ning kuiva nahka. Patenditud Retinyl Complex vähendab pigmendilaike, ebatasasusi ja üleüldist naha tuhmumist. SPF 30 kaitseb nahka päikesekiirguse eest. Parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav kasutada kreemi iga päev koos sama sarja öö- ja silmakreemiga.

Testis kujundaja Riina Lestal: “Kreemipurgil on ilus klassikaline disain, kaunistades kindlasti kosmeetikariiulit! Kreemil oli peen, mõnus lõhn, mis mulle väga meeldib – meenutab veidi minu lemmiklõhnaõli. Kuna ma pole varem Elizabeth Ardeni kosmeetikaga kokku puutunud, pidin tähelepanelikult jälgima oma naha reaktsiooni – nimelt olen paljude kosmeetikatoodete vastu allergiline.
Kandsin kreemi puhtale nahale. Selle koostis meenutab sulavõid. Kreem sulandus nahka päris kiiresti ning halba reaktsiooni kaasa ei toonud. Vastupidi – ka õhtul oli nahal veel mõnus siidine tunne. Võin kindlalt öelda, et leidsin endale sobiva näokreemi!”

BioNike’i kortsudevastane silmaümbruskreem Defence Eye

Rikkaliku tekstuuriga kreem sisaldab erilist kombinatsiooni toimeainetest, mis ennetavad peeneid kortsukesi ja nõrgendavad olemasolevaid, vähendades nende sügavust. Kaitseb nahka, võideldes vabade radikaalide ja fotovananemisega.

Testis Anne & Stiili kujundaja Elis Svistunova: “See toode on natuke paksema koostisega, kuid imendub siiski kiirelt ehk peaaegu kohe saab alustada meigi pealekandmisega. Kreemi kulub ülivähe ja seda nahale tupsutades on kohe tunda, et silmaümbrus on värskem. Meeldib, et toode on lõhnavaba, ei ärrita silmi ega nahka. Kreemi kasutades ei satu tuubi ka baktereid, sest toode on pakendatud nutikalt väikesesse pumbaga tuubi. Minu kuiva silmaümbrusega tegi see kreem küll väga hea töö!”

Avène vananemisvastane kreem Physiolift

Vananemisvastane taastav päevakreem sügavamatele kortsudele ja lõdvenenud nahale. Silendab kortse, niisutab ja pinguldab nahka tänu eksklusiivsele patenditud toimeainete kombinatsioonile. Luksusliku tekstuuri ja õrna aroomiga kreem tagab kuiva naha heaolu, kaitse ja pehmuse.

Testis Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik: “Tõhus turgutus väsinud ja talvest kurnatud nahale. Nahk oli juba mõne päevaga tunduvalt säravam ja jume parem. Mulle meeldis väga selle paks kreemjas konsistents, mis ei tundunud sellele vaatamata nahale kantuna raske ja jättis meeldiva kerge tunde. Kindlasti üks tõsine tegija vananemisvastaste kreemide seas ja soovitan soojalt kõigile, kellele kuiv nahk ja peeglist vastu vaatavad vananemismärgid muret teevad.”

BioNike’i niisutav ihupiim Defence Body Hydraboost

Kiiresti imenduv, intensiivse ja pikaajalise niisutusega kehakreem. Jätab naha värskeks ja pehmeks, sõltumata ilmast ja aastaajast. 100% säilitus- ja lõhnaainevaba koostis.

Testis Anne & Stiili kujundaja Elis Svistunova: “See on hästi mõnus toode, mis erinevalt paljudest kreemidest imendub kohe ega jäta nahale rasvast või kleepuvat tunnet. Ihu püsib pehme ja sile. Pumbaga pakendit on palju mugavam kasutada kui keeratava korgiga tooteid. Kõige rohkem meeldis mulle aga see, et ihupiim on säilitus- ja lõhnaainevaba ning peaaegu olematu niklisisaldusega.”