Morganna’s Alchemy luksuslik tüvirakkudega hooldus “10 aastat nooremaks 30 päevaga”

Morganna’s Alchemy tooted on loonud üle 20aastase kogemusega keemik. Need sisaldavad ökosertifitseeritud taimede ja lillede ekstrakte, mis kõik on kasvatatud kontrollitud oludes, väetiste ja teiste kahjulike aineteta. Morganna’s Alchemy hooldus “10 aastat nooremaks 30 päevaga” on uuenduslik, sisaldades kõrgtehnoloogiliste taimsete tüvirakkude ja peptiididega tooteid, mis lubavad naha vaid nelja nädalaga nooruslikumaks muuta.

Mida oodata?
- Nahk on niisutatum.
- 56% vähem pigmendilaike pärast kuuekuulist kasutamist.
- 35% rohkem pingul nahk ja 45% parem toonus vaid ühe kuuga.
- Naha tekstuur on siidisem ja pehmem ning karedus vähenenud.
- Siledamad palged, vähem kortse, suuri poore ning nahapunetust.

Uuenduslikku Morganna’s Alchemy komplekti testis näitleja Karin Rask:
“Mulle meeldis, et kõik tooted olid peaaegu lõhnatud ning kerge ja hästi imenduva tekstuuriga. Kõige mõnusam oli, et nägu püsis niisutatuna terve päeva. Töö tõttu tehakse mulle tihti grimmi, mis kipub kurnama minu niigi kuivapoolset näonahka. Seetõttu oli tore näha peeglist värsket, säravat ja päikeselist pilti. Selle üle, kas ma ka kümme aastat noorem välja paistan, otsustagu teised. Igatahes jätan endale selle brändi kindlasti meelde!”

Weleda õrn näopuhastusvaht

Dermatoloogiliselt testitud sügavpuhastav ja värskendav näopuhastusvaht taimeekstraktidega. Näo pesemiseks ja meigi eemaldamiseks mõeldud õrn looduslik puhastusvaht sobib normaalsele ja kombineeritud nahale. Vahend puhastab põhjalikult, eemaldab üleliigse rasu ega muuda nahka kuivaks. Hoolikalt valitud taimse päritoluga puhastustensiidid eemaldavad mustuse, kuid ei häiri naha niiskustasakaalu. Toode sisaldab orgaanilist virgiinia nõiapuu ekstrakti, mis värskendab nahka. Vahule annavad aroomi teraapilised eeterlikud õlid.

Testis kuukirjade müügijuht Iris Öpik: “Ma pole kunagi eriline puhastusgeelide ega -vahtude fänn olnud, sest tavaliselt jätavad need naha väga kuivaks. Seega suhtusin ka sellesse tootesse kerge eelarvamusega. Õnneks pidin oma arvamust muutma! Vaht eemaldas meigi tõeliselt hästi ja tundsin, et nägu on mõnusalt puhas, kuid üldse mitte kuiv ega kiskuv. Kreemi polnudki vaja kohe peale kanda. Kuigi vahu lõhn oli alguses ehmatav – eeterlikud õlid on üsna tugeva aroomiga –, hajusid need kiiresti. Jätkan kindlasti kasutamist!”

Nutriance’i seerum Ultra Hydrating

Nutriance’i sügavniisutava seerumi kolmekordse toimega rikkalik koostis niisutab ja pinguldab nahka, andes sellele kohe noorusliku sära. Seerumi uuenduslik isotooniline puhast merevett sisaldav koostis varustab naha välimist pinda asendamatute mikroelementide ja mineraalidega, aidates seda kaitsta ja tugevdada. Toode taastab rakkude elujõu ja värskuse ning valmistab need ette edasiseks toitmiseks. Seerum hooldab ja rahustab nahka, andes sellele noorusliku sära. Nutriance’i orgaaniline nahahooldustoodete sarja on sertifitseerinud Ecocert Greenlife vastavalt orgaanilise kosmeetika standarditele (COSMOS).

Peamised aktiivsed koostisosad:
• eeterlikud õlid (avokaado, mandel, aprikoos, tamanu ja jojoobi) toidavad nahka vitamiinide ja asendamatute aminohapetega;
• hüaluroonhape on võimas niisutav aine, mis naha pinguldamiseks ja ühtlase välimuse saavutamiseks toimib sünergias India mürripuu taimse ekstraktiga;
• sisaldab meretaimi randköömneid, mis on rikkad polüfenoolide ja eeterlike õlide poolest, ning põisadru, mille beetaglükaanid rahustavad ja kaitsevad nahka.

Testis Anne & Stiili ilutoimetaja Reet Härmat: “Järjest enam pööran tähelepanu sellele, mis on kirjas kreemituubi ja toonikupudeli peal. See, mida kannan nahale, avaldab mõju kogu organismile. Pean tunnistama, et kui minu menüü muutus mahedamaks, tegi seda ka ilutoodete arsenal. Selle sarja puhul lisavad kindlust Ecocerti ja Cosmos Organicu sertifikaatide olemasolu, mis annavad garantii, et toimeained on valitud hoolega ja läbinud kontrolli. Nutriance’i sügavniisutav seerum sulandus nahka imekiirelt! See on ideaalne toode naistele, kellele meeldib, kui kreem või seerum imendub kärmelt, jättes naha värskeks ja säravaks! Mulle sobib!”

Orto Puhta Looduse vananemisvastane päevakreem

Igale nahatüübile sobiv kreem sisaldab UV-filtrit, astelpajuõli ja E-vitamiini, mis kaitsevad nahka kahjulike väliskeskkonnamõjude eest ning taastavad UV-kiirguse tõttu stressis nahka. Hüaluroonhappe ja viinamarjaseemneõli mõjus kombinatsioon kindlustab naha niiskusvarusid ning lisab nahale elastsust. Ilulehikuõli stimuleerib naha kollageeni moodustumist, mistõttu muutub nahk siledamaks ja vananemisilmingud vähenevad. Looduslikud õlid annavad nahale elujõudu ja aktiveerivad rakkude uuenemist.

 

Orto Puhta Looduse vananemisvastane öökreem

Igale nahatüübile sobiv kreem baseerub viinamarjaseemne- ja oliiviõlil, mille mõjus kombinatsioon hüaluroonhappega kindlustab naha niiskusvarusid ning lisab sellele elastsust ja siledust. Pikema vananemisvastase toime aitab nahale anda hinnalise koostisega shea-või, mis koos saialilleekstrakti ja looduslike õlidega virgutab naharakkude uuenemist ning pakub nahale kaitset õhus leiduvate saasteainete eest.

Testis Nipiraamatu peatoimetaja Epp Reinmets: “Mulle Orto tooted väga meeldivad. Erilised lemmikud on brändi päevituskreemid. Ka nüüd testitud Puhta Looduse sarja toodetes ei pidanud pettuma. Siidise koostisega kreeme on mõnus ja mugav näole kanda. Nahk on niisutatud ja ilme värske. Lisaks on kreemidel ka taskukohane hind.”

Ahuhu juuksehooldus­vahendite sari Organic Hair Care

Kvaliteetne hooldusvahendite sari põhineb väärtuslikul Hawaii ahuhu taimel. Peale selle, et sari on orgaaniline, on selles kasutatud ka vananemisvastaseks nahahoolduseks väärtuslikke taimeekstrakte, kvaliteetseid õlisid ning testitud ja tõhusaid koostisosi (näiteks hüaluroonhape). Sel viisil on loodud hooldav sari, mis pakub salongi kvaliteediga tooteid koduseks kasutamiseks. Juukseid taastaval sulfaadivabal šampoonil Amino Intensive Repair on tuntav mõju juba esimesest kasutuskorrast. Taimne keratiin, nisuvalk ja aminohapped taastavad ning tugevdavad juuksekiudu. Allantoiin, pantenool ja shea-või hooldavad väga kuivi, värvitud ja kahjustatud kiharaid. Taastav palsam Amino Intensive Repair aminohapete, taimse keratiini ja nisuvalguga hooldab juukseid intensiivselt. Shea-või, argaania-, kookos- ja inkade mandliõli toidavad kiharaid. Sobib eriti hästi väga kuivadele, värvitud ja kahjustatud juustele.

Testis Õhtulehe loovjuht Anu Saagim: “Šampoon vahutas parajalt, kuigi on vaba igasugustest emulgeerijatest ja vahutekitajatest. Üllatusin, kui kerge oli pärast pesu juukseid kammida – ei mingeid pusasid. Palsami koostises kohtasin jälle oma lemmikut hüaluroonhapet ja veel selgus, et toote koostises olev bambuseekstrakt sobib minu juuksetüübile imehästi. Kasutan alati pärast šampooni ka palsamit. Vahel on juuksed palsami tõttu veidi rasked, aga selle tootega oli lõpptulemus eriti šikk, kiharad lausa sillerdasid päikese käes!”