Tekst: Karolin Kuusik

Klassikaline jumestuskreemisvamm

Ideaalne läbipaistva või keskmise katvusega meigi tegemiseks. Tee svamm niiskeks, ja jumestuskreem või BB-kreem jääb nahal superloomulik ning värske. Kuiva svammiga saad veidi katvama tulemuse.

Diagonaalse “painutatud” lõikega pintsel

Ideaalne jumestuskreemi mugavaks pealekandmiseks või näo kontuurimiseks. Tänu nõgususele võtab see tööriist hästi vorme, seega on ideaalne näiteks põse­sarnade väljatoomiseks tumedama tooniga. Terav ots pääseb hästi ligi väikestele ja varjatud kohtadele, nagu näiteks ninaalune ala.

Sõrmed

Ideaalsed tooniva kreemi, BB-kreemi peale­kandmiseks. Ära unusta enne käsi pesta!

Lapik kunstitundidest tuttava kujuga pintsel

Ideaalne kerge ja ühtlase tulemuse saavutamiseks. Alusta hajutamist keskelt ja liigu väljapoole, käsitsedes pintslit samamoodi, nagu värviksid seina või mööblit.

Ümara kuju ja terava tipuga svamm

Ideaalne hea katvuse tagamiseks. Selle imevidinaga on hea jumestuskreemi nahale kanda patsutades. Täpsust nõudvate kohtade parandamiseks kasuta svammi teravat tippu. See vahend annab võimaluse panna toodet peale mitme kihina (sel juhul polegi ehk peitekreemi vaja!).

Järsult äralõigatud otsaga pintsel

Ideaalne justkui digitaalselt loodud jume saamiseks. Peale kandes hoia pintslit naha suhtes 90kraadise nurga all ja tee väikseid õrnu ringjaid liigutusi. Kui surud pintslipead samal ajal näppudega kokku, saad katvama tulemuse.

Tahad asjad lihtsad ja meigikoti väikse hoida? Vali toode, millel on aplikaator juba kaasas.

Allikas: Anne & Stiil

LOE KA: