Viimane asi, mida õhukeste juustega daamid vajavad on hari, mis paneb neid veelgi rohkem kiharaid kaotama. Just siinkohal tuleb appi pehme padjakese ja naturaalsete harjastega juuksehari. Love ütleb, et selline hari aitab kõige paremini föönitamise ajal juuksekarvu võimalikult juure lähedalt tõsta, et luua loomulik volüüm, kuid on samal ajal ülimalt leebe ega kahjusta juuksekarvu.

Lokkis juuksed

Kui sind kaunistavad metsikud lokid, soovitab Love valida selline juuksehari, millel on omavahel segatud naturaalsed ja sünteetilised, näiteks nailonist harjased. Eksperdi sõnul avaldab selline juuksehari karvadele enim survet, mille tulemuseks on ülimalt särav ja sile soeng.

Kahused juuksed

Just nagu lokkis juuste puhul soovitab Love ka kahuste juustega valida nii naturaalseid kui nailonist harjaseid sisaldav juuksehari. Kahuste juuste puhul ei lõppe nendega töötamine aga vaid õige juukseharjaga harjamisega. „Selleks, et saada kahused juuksed võimalikult sirgeks peab neid fööniga kuivatama kohe pärast pesemist, kui juuksed on veel märjad. See on minu kõige tähtsam soovitus, sest kui juuksed kuivavad ära enne, kui nendeni jõuab fööni kuumus, on kahuseid juukseid kahjuks võimatu taas siledaks saada, ükskõik, kui väga sa ka fööni ja erinevate toodetega ei püüaks,“ toonitab juuksur.

Paksud juuksed

Paksudele juustele parima juukseharja valimine sõltub sellest, missugust tulemust sa soovid. Siledamaks ja sirgemaks tulemuseks vali võimalikult lai hari, millel on nailonist harjased. Kohevamaks tulemuseks kasuta aga suurt ümmargust harja, millel on nailonist harjased.

Naturaalselt sirged, keskmise paksusega juuksed

Selleks, et saada naturaalsetest juustest pusasid välja, soovitab Love kasutada vaid oma sõrmi või suurt ja laia kammi. Stiliseerimiseks võid valida klassikalise väiksema kujuga harja, mille kere on kummist, aidates kiharaid siluda ja staatilist elektrit ennetada ning harjased nailonist, mis on juuste vastu leebed ja aitavad ennetada karvade murdumist.

Allikas: PureWow