Mure: mul on lokkis juuksed ja need lõigati liiga lühikeseks. Proovi sirgendamist. Lokkis juuksed on kohevad ja näevad krussis olles alati lühemad välja. Kui sirgendada soeng ära, saad krusside arvelt mõne sentimeetri juurde ja soeng tundubki palju pikem.

Mure: juuksed on liiga lühikesed ja näevad kahjustatud välja. Kui miski on juuksuris nässu läinud ja juuksed on lisaks sellele kahjustatud, siis kasuta sügavniisutavat palsamit. Väldi ka liiga kuuma temperatuuriga föönitamist või loobu sellest sootuks. Lisaks proovi vältida igasuguseid viimistlusvahendeid. Mida rohkem lased enda juustel olla niisama, seda kaunimad nad on. Mida rohkem kasutad erinevaid aineid ja värve, seda katkisemad nad on.

Mure: seong on liiga järsk ja piltlikult öeldes toores. Ära karda juuksuritoolis istudes väljendada oma soove. Juuksur ei loe su mõtteid. Kui tahad, et mõni äär oleks siit-sealt pisut pehmem, siis räägi sellest. Pole õigust pettuda, kui ei tee ise suud lahti ega ütle sõna sekka.

Mure: lõikasid suveks tuka ette, aga õues on meeletult palav. Higine tukk märjal näolapil ei näe tõesti hea välja. See meenutab rohkem põrandamoppi. Kasuta palavatel ilmadel erinevaid klambreid või juuksenõelu, et kiharad ei langeks näole. Leidub kõiksuguseid lahedaid juuksestiile. Proovi ja katseta julgelt.

Mure: tukk tüütas ära, nüüd kasvatan selle välja. See ei pruugi olla halb idee. Sageli on mure pigem selles, et inimesed kipuvad tuka eest üle hoolitsema. Tukk näeb aga kõige parem välja, kui lased sellel vabalt olla ega silu seda liigselt ühele või teisele poole. Peaasi, et lõikus on korralik.

Mure: juuksed on lõigatud kihiti ja erineva pikkusega. Erineva pikkusega juustest vabanemine on küllaltki lihtne, kui oled nõus lühema soenguga. Lõika juuksed nii lühikeseks, kui on kõige lühema pikkusega salk. Jah, soeng muutub pisut lühemaks, aga saad ühepikkused juuksed.

Mure: juuksed on erineva pikkusega, aga ei lühemaks lõigata ka ei soovi. Värvi juuksed tumedaks. Kui juuksed on ühes tumedas toonis, pole märgata, et need oleks siit-sealt erineva pikkusega.

Mure: juuksed on erineva pikkusega ja lühemad kohad turritavad välja. Kui tahad, et su soeng meenutaks Alexa Chungi või Rachel Greeni oma, siis kasuta sirgendajat või erinevaid viimistlusvahendeid. Kui juukseotsad kipuvad püsti turritama, võid need otsad käia mingi viimistlusvahendiga üle, et need poleks püsti.

Allikas: popsugar.co.uk