"Mina olen üks neist, kes on juba oma viis aastat mööda arste, apteekreid, kiinikuid, ilusalonge ja internetitarkusi jooksnud, et saada vastuseid oma pealtnäha “pisikesele” probleemile – aknele. Tegelikult on tegemist palju tõsisema murega – lausa psühholoogiliselt mõjuva haigusega. Nimelt võivad aknehaigetel esineda rasket ebakindlust, depressiooni ning asotsiaalsust. Kes pole raske akne all kannatanud, ei saa kunagi teada, mis tunne see on, kuigi tegemist on ju “vaid esteetilise iluveaga”.

Kuigi toitumise, iluprotseduuride ja kosmeetikaga võib minna akne puhul pika maa ja seda tõesti nii-öelda kontrolli all hoida, siis miski ei ole seni toiminud nii nagu see rohi, millest ma teile kohe räägin. Väike backstory ka enne, kuidas ma selleni üldse jõudsin. Oktoobris raamatuesitluste ajal oli rohke stressi tõttu mu näonahk täitsa kuumaastik. Vähene uni, rohkelt korraldamist ja ebaregulaarne eluviis panid mulle paraja põntsu. Esimene koht, kus see kõik end ilmutab, on mu probleemne lõuapiirkond.

Raamatuesitluste jaoks tegi mulle meigi ja soengu mu armastatud meigikunstnik Jenni Korjus, kelle juures oli see mu esimene kord ja nutsin talle siis oma näonahka. Jenni süstis minusse kohe tugevust: “Ära muretse, kõik peidan ära!” Ja ta tõepoolest on nii osav, et seda ka alati teha. See aga ei aidanud probleemi vastu kauemaks, kui meigi eluiga mu näos. Ja seepeale käis ta välja trumpkaardi. “Tean üht rohtu, mis tõesti aitab saada aknest lahti! Mul aitas ja on aidanud ka teistel, kellele soovitanud”. No ma kohe üldse ei tahtnud seda uskuda, sest olen ju ometi ka ise kõike proovinud. Olin valmis ka seda proovima!

Ja alates sellest ajast ongi mu nahk olnud meeletult palju parem. Ilmselgelt mul lööb akne välja veel rohke stressiga, menstruatsiooni eel vms, kuid üldjoontes olen ma oma nahaga rahul rohkem kui kunagi varem! Miks ma niiii kaua venitanud olen selle välja ütlemisega siis? Sest ma tean, kui suur mõju on sellel, mida ma teiega jagan. Ma ei julge soovitada kunagi midagi, millel võiks olla oht teie tervisele või heaolule. Seepärast tegin ma ise selle kuuri läbi ja võin öelda, et minul negatiivseid kõrvalmõjusid ei esinenud."