Hüvasti, topeltlõug ja tuhm jume!

Murest päästab mittekirurgilise rasvaimuna tuntud krüolüpolüüs, mille käigus mõjutatakse rasvarakke ja lõtvunud kudesid väga madala temperatuuri abiga. Spetsiaalne miniatuurse otsikuga vaakumaplikaator, mida topeltlõua leevendamiseks kasutatakse, tagab rasvakurru sügava jahutamise ning seejärel rasvarakkude lõhestumise. Protseduur kestab ligi 40 minutit, saavutatud tulemus aga aastaid.

Külmutusmeetodile lisaks päästab topeltlõuast LPG Endermolifti näomassaaž, kus nahka ja nahaalust kude pingutatakse ja lõõgastatakse spetsiaalse aparaadi abil. Protseduur äratab uinuma hakanud nahaalused protsessid taas tööle, parandab näonaha toonust ja jumet ning annab kergelt kooriva efekti.

Taaskäivitatud ilu

40ndatesse eluaastatesse jõudes ei piisa ainult näokreemidest ja -maskidest, sest nende komponendid ei suuda imenduda piisavalt sügavale ehk nahakihtidesse, kus noorusliku ilu hävimine tegelikult toimub. Kõige parema tulemuse saab, kui kombineerida happekoorimisi uusimate aparaaditehnoloogiatega, mis sõna otseses mõttes programmeerivad nahaseisundi ümber. Ultraheli ja laser on tublid abimehed pooride ahendamisel ning pigmentatsioonist ja naha alt kumavatest kapillaaridest vabanemisel, aga ka naha elastsuse ja uue kollageeni sünteesi parandamisel. Väga hästi saab naha taastamisega hakkama uudne SMAS-lifting, mida peetakse tõhusaks alternatiiviks ilukirurgiale. Protseduuris kasutatakse kõrgsageduslikke ultrahelilaineid, mis tungivad naha sügavamatesse kihtidesse, stimuleerides kollageeni ja elastiini tootmist.

Säilita oma nägu

Kui vanusenumber läheneb 50-le, võtab naha eest hoolitsemine hoopis uue pöörde. Lõtvunud silmalaud, allapoole vaatavad suunurgad ning sügavamad kurrud otsaesisel on ainult mõned näited, mida ultraheli või laseriga teostatavad protseduurid ning täitesüstid lahendavad. 4D-lasernoorendus on hooldus, mis parandab naha seisundit mitte ainult väljast, vaid ka seestpoolt. Üks protseduur sisaldab nelja lasertehnoloogiat

Laser mõjutab nahakudesid nii väljaspoolt kui ka suuõõne kaudu ehk kollageenisünteesi stimuleeritakse ka limaskesta kaudu. Erineva lainepikkusega kiirguse kasutamine aitab noorendada nii pindmisi, keskmise sügavusega kui ka sügavaid kudesid. Tulemus püsib kuni kaks aastat.

Aastatega kadunud näovormi aitavad taastada Radiesse täitesüstid, mis peale volüümi ja kontuuride taastamise taaskäivitab uue kollageeni tootmist, parandab naha tekstuuri ning silub kortsukesi. Gravitatsioonijõu tekitatud muutusi näol parandavad aga hüaluroonhappesüstid, mille abil saab tõsta tagasi allapoole vajunud suunurgad ning kaotada sügavamad kurrud.