Kui varem oli igal ühel kodus ainult pudelike lõhnavat vedelikku, siis nüüdseks on enda lõhnastamise viise nii palju. Vali ise, milline on sinu jaoks meelepärane viis või tee see hoopistükis ise soovidele vastavalt!

Toome sinuni paar näidet värskest Naistelehest, mis lõhnaplahvatuse asemel vaid kerge aroomiloori loovad!

Hügieenitooted

Kallite firmade lõhnaõlide ostmine on natukene suurem väljaminek iga naise jaoks. Maksab palju ja saab ka kiirelt otsa. Selle alternatiiviks on brändid välja mõelnud ka paljudele lõhnasarjadele kehakreeme, vannipiimu, dušigeele, kätekreeme, seepe – you name it!

Proovi:

Gucci ihupiim Bloom (hind Ideaal kosmeetika kauplustes 49.50 eurot, 200ml)

Juuksepihus

Hästi lõhnavad juuksed tekitavad alati hea meeleolu ning see on suurepärane koht, kuhu oma lemmiklõhn peita. Piisab vaid õrnast tuuleiilist, kui parfüümipilv valla pääseb. Juuksepihustel on üks pluss veel – see sisaldab tavaliselt ka juukseid hooldavaid komponente.

Proovi:

Balmaini juukseparfüüm (hind www.loverte.ee veebipoes 89 eurot, 100ml)

Kui sa pole siiani leidnud oma lemmiklõhna, siis on alati võimalik endale ka ise parfüüm meisterdada! Muidugi mitte nii, nagu seda tehti filmis „Parfüüm: ühe mõrva lugu“..

Tahke parfüüm

Kuigi kauplustes on müügil arvukalt tahkeid parfüüme, võid ka soovi korral ühe ise endale valmis teha. Pealegi: see on kõige personaalsem ning eriti kaasaskandmissõbralik!

Selleks vajad:

· 1 sl viinamarjaseemne- või magusmandliõli
· 1 sl mesilasvaha
· 8-20 tilka sulle meeldivat eeterlikku õli või õlide segu
· Väikest topsi säilitamiseks

Tee nii:

Sulata veevannis mesilasvaha, lisa õli. Tilguta hulka eeterlik õli vastavalt sellele, kui tugevat lõhna soovid. Vala segu topsi tahkuma. Väga lahe on selline parfüüm valada ka tühja ripatsisse, mida on hiljem hea kaelas kanda.

Pikemalt saad klassikalise parfüümi alternatiividest lugeda värskest Naistelehest või digi.naisteleht.ee