“Ma olen oma juukseid aastaid Brasiilia keratiinhooldusega töödelnud," selgitas naine Snapchatis, kui tema miljonid fännid on ilmselt pikemat aega juurelnud, miks 33-aastane kaunitar endale omastest sirgetest juustest justkui loobuma on hakanud. "Sa tahad alati seda, mida sul pole," selgitab ta, et loomulikult lokikandjate hulka kuulujana tunduvad sirged kiharad just ihaldusväärsed talle alati.

"Aga nüüd, mil olen rase, ei saa ma seda hooldust lasta teha, nii et mu lokid on tasapisi tagasi tulemas," rääkis ta fännidele selgituseks. “Need on hetkel kahused, aga need on teel tagasi," jätkas ta selgitamist, paljastades lõpuks, et tegelikult talle isegi hetkel meeldib see.

Ka meile meeldib loomulike lokkidega Khloé väga!

Brasiilia keratiinhooldus on protseduur, mis parandab kahjustatud juuksed, muutes need pehmeks, läikivaks, kergesti käsitletavaksja mittekahuseks kuni neljaks kuuks ja seda loodusliku keratiini ning kuumtöötlemisega. See asendab juukseid säästvalt keemilist sirgendamist ning selle abil saab siledad ja kahuvabad juuksed. See sobib igat tüüpi juustele: olgu need kuivad, kahused, ületöödeldud, värvitud või isegi töötlemata.