Töölaua sahtlis hoia:

Puudripabereid – nendega on hea päeva jooksul läikima kippuvat T-tsooni matistada.

Värskendavat näospreid. Kui töötad kuiva õhuga ruumis, annab nahale vajaliku niiskuse- ja energiasüsti näosprei, mida võid pihustada ka meigi peale.

Musta silmapliiatsit ja lemmikhuulepulka. Vajad neid siis, kui otse kontorist tuleb rutata kokteilipeole või kuumale kohtingule. Tume huul muudab pidulikuks mis tahes meigi ja musta silmapliiatsiga on lihtne silmadele vürtsi lisada. Eriti kasulikud on pliiatsid, mille teises otsas on hajutaja.

Kuivšampooni. Ausalt, see võib päästa päeva! Näiteks kui hommikul polnud aega juukseid pesta, kuid ees seisab tähtis kohtumine või õhtune üritus. Kuivšampoon imab rasu, kõrvaldab ebameeldiva lõhna ning lisab juustele hetkega kohevust ja tekstuuri.

Boonuspunktid, kui endale ka lemmiklõhna sahtlisse mahutad. Sul ei ole seda meeles ega vajagi iga päev kaasas tarida - olgu üks kontoris ja teine vannitoas - nii saad alati end värskendada imekiirelt enne koosolekut või kokteili kolleegidega.

Ära unusta ka käsi!

Hoitud käed ja kaunis maniküür on viimistletud kontorilooki juures möödapääsmatud ning sageli väga tugeva esmamulje loojad. Et vältida ebameeldivaid üllatusi ootamatult mahakooruva küünelaki näol, eelista lakke, mis lubavad ekstrapikka püsivust - hetkel pealolevat tooni kanna võimalusel ebameeldivuste vältimiseks kaasas.

Küünetrendimaastiku viimase aja suund on spetsiaalsed kleebised, mida on kerge küüntele kanda ja mis peavad vastu 10 päeva. Miks mitte üks selline komplekt endale varuks sahtlisse pista?