Ilufilosoofia #1: ära puhasta üle

Unusta pikalevenivad hommikused iluprotseduurid - vähemalt Hayek usub sellesse, et piisab korralikust õhtusest puhastusest. "Ma ei puhasta oma nahka kunagi hommikul," tunnistas ta New York Times'ile antud intervjuus. "Minu vanaema õpetas mulle, et öösel nahk taastab kõike, mis päeva jooksul kaduma on läinud. Pealegi - kui ma õhtul korralikult puhastan, siis miks peaks see nahk ärgates must olema?" Õhtuse meigi eemaldab hayek kookosüligaja võtab siis ülejäägid maha roosiveega." Lisaks soovitab ta kasutada roosiveega niisutatud rätti, mida auruefekti saamiseks võiks veel soojendada mikrolaineahjus.

Kuna tal on oma tootesari, siis pöördub ta nüüd selle poole: kummeli puhastuskreem ja nahahooldussarja Nuance tooted või siis söödav arbuusi hibiskuse mask tema sega-ise-kokku sarjast. “Aga sa võid ka kasutada veidi kaerahelbeid, veidi vett ja mandlipiima tilgakese meega," õpetab ta köögikapis leiduvast nahka väga pehmeks jätvat puhastajat segama.

Ilufilosoofia #2: vähem on rohkem

Hayek usub, et hulga toodete omamine on lihtsalt turunduslik surve. Kui ta ka mingeid tooteid kasutab, on need pigem looduslikud. Näiteks hommikul äratab ta oma nahka roosivee pritsimisega ja siis kasutab niisutavat kreemi.

Ilufilosoofia #3: ära pinguta koorimisega üle

"Koorimine võib su naha küll lühiajaliselt kenamaks muuta, aga ma ei usu, et see pikaajalises plaanis hea on. Ma näen Los Angelses palju naisi, kelle nahk on nii kooritud, et see läigib," kirjeldab ta. "Ma kasutan seerumite ja õlide segu, olenevalt oma nahast sel päeval."

Ilufilosoofia #4: kasuta üht toodet mitmel otstarbel

Tema mõnusalt kerged nahahooldusharjumused ei pane meid imestama, et tal ka meigitarvetega ka suurem suhe puudub. Tavapäeval kasutab ta veidi jumestuskreemi ja kasutab huulepulka, millega toonib ka põski. Kui ta punaseks vaibaks valmistub, on tal samuti omad kindlad lemmikud: "Mulle meeldivad Clinique Pop sarja tooted, mille just avastasin. Kasutan palju ka Charlotte Tilbury tooteid ja haaran Sisley huulebalsami kaasa. Kevyn Aucoinil on ilusad põsepunad," loetleb ta oma lemmikuid konkreetsemalt.

Ilufilosoofia #5: las juuksed olla juuksed

Ilmselt oled sinagi kadestavalt vaadanud tema terveid ja elujõulisi kiharaid, mille tervise saladus on lihtne: ta ei tee nendega peaaegu mitte midagi. "Mu juuksed on metsikud, kui ma ei tööta. Kahususe vähendamiseks kasutan Nuance Healthy Shine Nourishing Oil õli ning patsikummi."

Ilufilosoofia #6: ära karda oma vanust

Hayek ei värvi muide oma juukseid: "See on mu loomulik värv ja need on mu loomulikud hallid karvad. Üks põhjus, miks see nii on, peitub selles, et mul puudub kannatus värvimisprotsessi läbitegemiseks. Ma ei taha veeta seda, mis mu noorusest alles on, teeseldes, et olen noorem ja samal ajal ei naudi elu."

VAU!