“Teen kartulitärklise, hapukoore ja mandliõli näomaski. See hoiab näonaha sileda ja niisutatuna. Silmalaugudele aga panen kartulikoori, et vähendada kortsukesi. Teen neid protseduure igal nädalal koos tütrega.”

Galina

“Mul on selline väike kiiks, et poolitan vatipatju, kui näoveega nägu puhastama hakkan. Nii jätkub neid poole kauemaks.”

Kristiine

“Kasutan lõhnaõli asemel eeterlikke õlisid. Olen avastanud mitmeid meeldivaid, puhtaid ja selgeid lõhnu. Lemmikud on magus apelsin ja ilang-ilang.”

Minna

“Hooldustooteid valides vaatan alati kogust milliliitrites või grammides. Mõni ilus, kuid kaval pakend loob toote kogusest vale ettekujutuse.”

Anna

“Kvaliteetne kookosõli sobib nii meigieemalduseks kui ka näokreemiks, juukseõliks ja -maskiks, aga ka käte- ja kehakreemiks. See asendab nii mitmeidki ilutooteid. Liialdada aga ei maksa, muidu jäävad nahk ja juuksed rasvased.”

Kristiina

“Otsin kaubandusest iluasju, mida saab kasutada mitut moodi. Näiteks vedelat või kreemjat põsepuna sobib ka huultele panna. Helendavat kreemi või puudrit võib kasutada heleda lauvärvina. Pruuni lauvärvi saab aga kulmupintsliga kulmudele kanda.”

Meisi

“Kasutan kvaliteetseid ja pisut kallimaid jumestus- ja juuksehooldustooteid, sest mingil müstilisel põhjusel kulub neid vähem. Mulle meeldib säästa loodust pakendi pealt, mistõttu armastan dušigeeli asemel soetada seepi, mida jätkub ka kauemaks.”

Ruudu

“Teen looduslikke maske – suvel maasikatest ja kurkidest, talvel meest. Määrin mee nahale, lasen sel pisut mõjuda ja siis patsutan peopesadega. Juustesse saan kohevust tühja WC-paberi rulli abil. Keeran pealael olevad juuksed ümber rulli, hoian seda natuke peas ja juured on kohe kohevamad.”

Anne-Liis

“Kui šampoon või dušigeel hakkab otsa saama, siis lisan pudelisse veidi vett ja loksutan korralikult läbi. See võimaldab kogu sisu viimseni ära kasutada.”

Liivi

“Armastan käia ilukauplustes toodetega tutvumas. Kodus proovin poest kaasa antud testreid ja kui mõni toode sobib, siis soetan selle allahindluse ajal. Sageli saab ostuga kaasa kingituse või uusi testreid, mida hea sõbrannadega vahetada.”

Merit

“Kui toode saab otsa, lõikan tuubi pooleks, et põhjast jäägid kätte saada. Tühja näospreipudelisse olen aga pannud mineraalvett, mida pihustan suvel nahale. Jalavanne teen ohtra meresoolaga. Vahel panen lisaks ka tilga piimas lahustatud aroomiõli või kuivanud roosikroonlehti.”

Ülle

Veel lugejate nippe leiad siit.

 

LOE KA: